VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Vychutnejte si léto 2015

Hledáme spolu to nejoblíbenější místo. To, kde je nám dobře…

2.7.2015
SDÍLEJ:

 Máte rádi příjemné posezení s lahodným jídlem a k tomu výborné pivko nebo vínko? Pak čtete na správném místě. Váš Deník hledá nejoblíbenější hospůdku v regionu. Protože deník jste především Vy, čtenáři, pak máte šanci rozhodnout o nejoblíbenější „Hospůdce" roku 2015 právě Vy.

A co by ona nej… „Hospůdka" měla mít, aby získala právě Váš hlas? Je to jednoduché. V té „Hospůdce" musí dobře vařit, podávat kvalitní víno, točit správně vychlazené pivo se správnou mírou a hustou pěnou. Musí tam být útulno s příjemným a usměvavým personálem, který na Vás bude mít vždy čas a splní Vám skoro každé přání. Je to právě ta „Hospůdka", do které rádi chodíte posedět s rodinou nebo se svými přáteli?

Ve čtvrtek zveřejníme fotografie a texty z „Hospůdek" v regionu. Je mezi nimi ta Vaše? Vystřihněte kupon na této straně, vyplňte a pošlete nebo přineste na naši adresu redakce, hlasovat můžete i na email: lenka.poulova@denik.cz. Odměníme „Hospůdku" s nejvyšším počtem hlasů, ale také tři čtenáře, kteří pro ni hlasovali. Soutěž trvá od 2. 7. do 15. 8. 2015. Všechny zúčastněné hospůdky naleznete též na našem webu www.denik.cz.

Tak ať je Vám TAM dobře… Redakce Vašeho regionálního Deníku

Kozlovna U dvou koček

Kozlovna U dvou koček

Adresa: Masarykova 138, Nové Město na Moravě

Telefon: 778 732 731

E-mail: marek.slavicek@sattnet.cz

Terasa/zahrádka: zahrádka

Provozní doba: Po-Čt 10.00 - 23.00 hodin Pá-So 10.00 - 24.00 hodin, Ne 10.00 - 22.00 hodin

Kuchyně: Vaříme každý den obědové menu a minutkovou kuchyni

Ostatní: Rádi bychom vás pozvali do naší nekuřácké restaurace, kde točíme tankové pivo Kozla 11°. K polednímu menu nabízíme točené nealkoholické pivo Birell za zvýhodněnou cenu. Naše kuchyně nabízí různé speciality - vepřová žebírka, kolena, tataráky a jiné pochutiny. Těšíme se na vaši návštěvu.

Hotel Maršovská rychta

Hotel Maršovská rychta

Adresa: Maršovice 1, 592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 615 530, 603 591 583

E-mail: hotel@marsovskarychta.cz

Terasa/zahrádka: zahrádka

Provozní doba: Po-Čt 9.00 - 22.00 hodin, Pá-So 9.00 - 23.00 hodin, Ne 9.00 - 22.00 hodin

Ostatní: Po-Pá tři varianty obědového menu v ceně 75 Kč - 95 Kč. Nabízíme ubytování se snídaní, polopenzí nebo s plnou penzí. V letním období je k dispozici terasa s přístupem na dvůr hotelu s možností grilování, pořádáme fi remní, soukromé a společenské akce, kde na přání hostů připravíme speciální menu vč. případného rautu. V regionu Vysočiny zajistíme i cateringové služby mimo prostory hotelu.

Pivnice na Divočině

Pivnice na Divočině

Adresa: Brodská 104, 591 01 Žďár nad Sázavou

Telefon: 775 977 424

E-mail: radek.ostrov01@seznam.cz

Provozní doba: Po-Čt 10.00 - 22.00 hodin Pá-So 10.00 - 01.00 hodin, Ne 10.00 - 22.00 hodin

Ostatní: Rychlé občerstvení, grilování a steaky, rodinné oslavy, firemní a středoškolské večírky. Čepujeme pivo Černá hora, Rebel a Rychtář.

Pub & Café

Pub & Café

Adresa: Nádražní 493, 591 01 Žďár nad Sázavou

Telefon: 777 523 660

E-mail: pubcafe@seznam.cz

Terasa/zahrádka: letní zahrádka

Provozní doba: Po-Čt 8.00 - 24.00 hodin, Pá 8.00 - 04.00 hodin So 11.00 - 04.00 hodin, Ne 11.00 - 24.00 hodin

Ostatní: gril, pasta, saláty, denní menu

Restaurace Tisůvka

Restaurace Tisůvka

Adresa: Cikháj 51, 591 01 Žďár nad Sázavou

Telefon: 566 659 007

E-mail: info@restauracetisuvka.cz

Terasa/zahrádka: letní zahrádka o kapacitě 25 míst

Provozní doba: Út-Ne 11.00 - 22.00 hodin Zavírací den: pondělí

Kuchyně: mezinárodní

Ostatní: Poctivá domácí kuchyně z čerstvých a kvalitních surovin, možnost ubytování, jsme zařazeni mezi dobré restaurace v projektu Maurerův výběr Grand restaurant

Restaurace U mostu

Restaurace U mostu

Adresa: Herálec 104, 592 01 Herálec

Telefon: 739 174 128

E-mail: hromjosef@seznam.cz

Terasa/zahrádka: zahrádka, 40 míst

Provozní doba: Po-Ne 11.00 - 22.00 hodin

Kapacita: cca 60 míst

Ostatní: Nabízíme denní menu. Pořádáme slavnostní a fi remní akce, svatby, sportovní přenosy, v létě grilování. Letní zahrádka s bezbariérovým přístupem do restaurace a wc pro handicapované. 

Restaurant „Na Obecníku"

Restaurant „Na Obecníku“

Adresa: Náměstí 79/3, 594 01 Velké Meziříčí

Telefon: 777 322 494, e-mail: ldobrovolny@centrum.cz

Terasa/zahrádka: přední zahrádka 16 míst, zahrádka ve dvoře s barem a velkým grilem 80 míst (k dispozici točivá skluzavka, houpačka, trampolína, velké pískoviště), vinárna Šatlava 25 míst

Provozní doba: Po-Čt 10.30 - 21.00 hodin Pá-So 10.30 - 23.00 hodin, Ne 10.30 - 20.00 hodin

Kuchyně: Česká i mezinárodní výhradně z čerstvých surovin, v pracovních dnech menu obědy s rozvozem

Styl: útulná restaurace v centru náměstí Velkého Meziříčí

Kapacita: restaurace 36 míst

Ostatní: Pořádání ochutnávek vín, svatební hostiny, narozeniny, grilovací večírky, rauty, fi remní akce, cateringové služby. Točíme pivo z PIVOVARU FILMOVÝCH POSTŘIŽIN - Dalešice. Dalešické pivo se nepasterizuje a zůstává tak zcela přírodním produktem

Originál Restaurace Ingot 1869

Originál Restaurace Ingot 1869

Adresa: Nádražní 46, 591 01 Žďár n. Sázavou

Telefon: 733 539 663

E-mail: ingot@ala-gastro.cz

Terasa/zahrádka: zahrádka

Provozní doba:  Po-Čt 7.00 - 01.00, Pá 8.00 - 04.00 hodin So 9.00 - 04.00, Ne 9.00 - 01.00 hodin

Kuchyně: klasická česká, speciality

Styl: Restaurace Originál 1869 Ingot je jednou z řady vlajkových pivnic pivovaru Gambrinus 

Kapacita: 160

Ostatní: Jídelní lístek přináší jídla moderní kuchyně. Ke kvalitě přispívá i využití nejmodernějšího kuchyňské vybavení. Součástí jídelníčku je i dětské menu a nabídka snídaní, nabízíme polední menu. 

V restauraci je možnost sledovat živé sportovní přenosy a také využít dvě profesionálně připravené bowlingové dráhy. Pro Vaši zábavu je zde i kulečník, výherní automaty a Jukebox. V restauraci je i sázková kancelář Fortuna. V letních měsících je hostům k dispozici krytá letní zahrádka. Nejoblíbenější značkou piva je zde Gambrinus Originál 10° z pivních tanků, které jsou jednou z dominant interiéru. Gambrinus Originál 10° ideálně doplňuje ležák Pilsner Urquell, Excelent 11°, nefi ltrovaný ležák Gambrinus a také nealkoholický Radegast Birell. Pivo se zde čepuje „na hladinku". Káva Asim 100% arabica.

Hostinec ve Fryšavě

Hostinec ve Fryšavě

Adresa: Fryšava pod Žákovou horou 42

Telefon: 604 281 844

Terasa/zahrádka: zahrádka

Provozní doba: Po-Ne 11.00 - 21.00 hodin

Ostatní: Kvalitní domácí kuchyně. Vaříme z českého masa. Denně pečení pstruzi. Na objednání pečená kachna, vepřové koleno,
žebírka. Možnost konání rodinných či fi remních oslav. 

Hotel U Labutě

Hotel U Labutě

Adresa: náměstí Republiky 70/6, 591 01 Žďár nad Sázavou

Telefon: 566 622 949, 777 330 008

E-mail: hotelulabute@cbox.cz

Provozní doba: Po-So 9.00 - 22.00 hodin Ne a svátky: 11.00 - 22.00 hodin

Kuchyně: tradiční česká kuchyně, denně výběr ze tří menu

Ostatní: Nabízíme ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích či apartmánech s koupelnou, televizí a satelitem. K dispozici je restaurace. Největší výběr moravských vín v regionu. 

Hotel „U Loubů"

Hotel „U Loubů“

Adresa: Tři Studně 13, 592 04 Fryšava pod Žákovou horou

Telefon: 566 619 225, 777 939 398

E-mail: hotel@uloubu.cz

Provozní doba: Po-Pá 10.00 - 22.00 hodin So 10.00 - 23.00, Ne 10.00 - 21.00 hodin

Ostatní: Historie rodinného hotelu „U Loubů" na Třech Studních sahá do roku 1880 a pokračuje v tradici rodinných hotelů s důrazem
na kvalitu a Vaši spokojenost. Kapacita hotelu je 50 lůžek. Hotel má vnitřní vyhřívaný bazén s atrakcemi a fi tness. Dále u nás můžete využít restauraci, coffee bar, zimní zahradu, altánek s grilem a barem, letní kino, volejbalové hřiště, obří šachy, dětský koutek a trampolínu. 

Restaurace Harenda

Restaurace Harenda

Adresa: Nádražní 1399, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem

Telefon: 603 102 063, e-mail: harenda@ala-gastro.cz

Provozní doba: Po-Čt 10:00 - 22:00, Pá-So 10:00 - 24:00 hodin Ne 10:00 - 22:00 hodin

Zavírací den: ne

Kuchyně: ano

Kapacita: 100 míst

Ostatní: Moderní nekuřácká restaurace, využití technologie posuvných stěn umožňuje variabilní nabídku salonků různých velikostí. Rodinné oslavy a společenské akce zajišťujeme s veškerým servisem. Denně výběr ze tří menu, jedno vždy v kategorii zdravé výživy. jídelní lístek je vypracován se zřetelem na současné stravovací trendy a moderní pojetí podávaných pokrmů, které doplňují vynikající domácí dezerty. Káva Asim (100% arabica) je nabízena v bohatém výběru kávových výrobků, připravovaných speciálně vyškolenými číšníky. Velký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů, točené limonády, dětský koutek.

Autor: Redakce

2.7.2015 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

SERVIS

annonce-logo

Nabídky práce

+ Podat inzerát

Řemeslné práce - Řemeslné práce Zámečník110 Kč

Stavební zámečníci Zámečník. Požadované vzdělání: nižší střední. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 110 kč, mzda max. 140 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Přijmeme zámečníka pro zámečnickou dílnu v areálu firmy GREMIS, s.r.o. s platným svářečským průkazem. Životopisy zasílejte na e-mail: r.studena@gremis.cz. Pracoviště: Gremis, s.r.o., Jihlavská, č.p. 230, 594 01 Velké Meziříčí. Informace: Radmila Studená, +420 566 523 751.

Doprava a logistika - Doprava a logistika Řidič nákladního automobilu25 000 Kč

Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů) ŘIDIČ (-KA) NÁKLADNÍHO VOZIDLA NAD 3,5 T - Žďár n.S.. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 25000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: TATRA 815 platný ŘP sk. B, C + potřebné doklady, ŘP sk. E a praxe výhodou, zdravotní způsobilost, samostatnost, flexibilita. Požadujeme člověka aktivního, se vztahem ke svěřenému vozidlu. , Upřednostňujeme zaslání životopisu e-mailem.. Pracoviště: Auto rosecký s.r.o. - pracoviště zr, Jamská, č.p. 1670, 591 01 Žďár nad Sázavou 1. Informace: Pavel Rosecký, +420 723 739 611.

Technika a elektrotechnika - Technika a elektrotechnika Technik20 000 Kč

Revizní technici v elektrotechnice a energetice TECHNICKÝ PRACOVNÍK REVIZE A INSPEKCE. Požadované vzdělání: úso (vyučení s maturitou). Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 20000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: PRACOVNÍ NÁPLŇ:, - Provádění revizí el. zařízení ve ŽĎAS, a.s., POŽADAVKY:, - výuční list/ÚSO/SŠ v oboru elektro, - práce na PC, - osvědčení o odborné způsobilosti k revizím el. zařízení, - vyhláška č.50/78 Sb. § 9, - čistý TR, praxe výhodou. Pracoviště: Žďas, a. s., Strojírenská, č.p. 675, 591 01 Žďár nad Sázavou 1. Informace: Radmila Rolinková, +420 566 642 401.

Výroba - Výroba Obsluha strojů13 500 Kč

Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu Operátor výroby. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Třísměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 13500 kč, mzda max. 16500 kč. Volných pracovních míst: 4. Poznámka: Jedná se o výrobu zdravotnických prostředků - kompletace a balení výrobků., Práce v čistém prostoru. Pracoviště: Bismed, s.r.o. nové město na moravě, Soškova, č.p. 1562, 592 31 Nové Město na Moravě. Informace: Anna Hrdličková, +420 733 608 890.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto.

Vyhlásili konkurz na ředitele školy

Vyzkoušejte si přijímačky.

Prověřte své znalosti z matematiky v dnešním testu Deníku

Snipeři se prostříleli do play-off s předstihem

Vysočina – Radost i zklamání přineslo florbalovým týmům z Vysočiny předposlední kolo Národní ligy. V jejím 21. dějství otočili třebíčští Snipeři těžký duel s druhým týmem v tabulce východní skupiny Telnicí a s předstihem postoupili do vyřazovacích bojů.

Bronzová Samková v Brně a 88letý násilník s paličkou na maso: videa dne

Podívejte se na krátký sestřih toho nejzajímavějšího, co zaznamenali redaktoři Deníku ve středu 21. února 2018.

ANKETA: Vyberte nejhezčí masopust na Vysočině

Vysočina - Masopustní veselí skončilo. Redakce Deníku vybrala nejvydařenější oslavy v Kraji Vysočina a vy můžete hlasovat o tu nejlepší. Své hlasy posílejte do 28. února do 12 hodin. Podpořte vaše maškary!

Osmdesát tisíc nikdo nevrátil

Nové Město na Moravě – Novoměstští policisté prověřují případ zatajení nálezu peněz.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT