„Ke krádeži došlo v sobotu 2. února na Komenského náměstí. Během pouhých deseti minut stihl neznámý pachatel, který vnikl kolem půl dvanácté dopoledne do rodinného domu, odcizit finanční hotovost uloženou na různých místech v domě.

Majitel tak přišel o částku kolem třinácti tisíc korun. Policisté na místě provedli ohledání a důkladné šetření za účelem zjištění osob, které se v době spáchání činu pohybovaly v blízkosti místa spáchání. V rámci shromažďování informací a poznatků zajistili také kamerové záznamy z okolí, které vyhodnotili,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

V této souvislosti nyní pátrají po totožnosti dvou mužů, kteří se v uvedené době v blízkosti místa spáchání krádeže pohybovali a mohli by poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

„Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo občany, kteří jednoho nebo oba muže znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také další osoby, které by mohly poskytnout jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ požádala veřejnost Stanislava Miláčková.