„Všichni příznivci focení - amatéři i profesionálové, mohou posílat své výtvory do soutěže, která skončí 31. března příštího roku, tentokrát na téma Vysočina v pohybu,“ informovala Monika Brothánková z pořadatelské agentury Vysočina Tourism.

Zaslané snímky se objeví na facebookovém profilu @regionvysocina. Vítěze následně vybere porota složená se zástupců Vysočina Tourism a fotografických odborníků. Do soutěže se může zapojit úplně každý. „Těšíme se na fotografie z putování po Vysočině, z aktivního odpočinku na lyžích, ze sáňkování nebo třeba z procházek zimní krajinou. Fantazii meze rozhodně neklademe,“ uvedla Klára Čechová z Vysočina Tourism s tím, že podmínkou je, aby fotografie byly prokazatelně pořízeny na Vysočině.

Ilustrační foto
Také ve Žďáře budou vzpomínat na děti, které nestačily dospět


Na facebooku se bude o nejkrásnější soutěžní snímek, který získá nejvíce reakcí, hlasovat až do 6. dubna. „Vítěze soutěže budeme znát nejpozději 20. dubna, kdy je zveřejníme nejen na facebooku, ale také na turistickém portále Kraje Vysočina www.region-vysocina.cz a samozřejmě naše nejlepší fotografy informujeme přímo,“ doplnil ředitel Vysočina Tourism Tomáš Čihák.

Soutěžící mohou zasílat maximálně šest fotografií ve formátu jpg o minimální velikost 2 MB a kromě nich i své jméno, příjmení, kontaktní e-mail, mobil, název fotografie, místo pořízení a případně i komentář. Soutěžní snímky je třeba poslat přes úschovnu na e-mail info@vysocinatourism.cz. (rep)