„Všem děkujeme za přízeň po celé tři roky provozu, za tu dobu nás už navštívilo přes 330 tisíc návštěvníků. Bohužel, vzhledem k narůstajícím cenám vstupů, jako jsou energie, voda, teplo nebo mzdové náklady, musíme o nárůst inflace zvýšit cenu základního vstupného. K navýšení ale nedojde u nejmenších dětí a ostatní vstupné bude zvýšeno zhruba o dvě až tři koruny. Změna ceníku bude platná od 1. prosince,“ poznamenal šéf Městských lázní Jiří Brychta.

Návštěvníci novoměstského relaxačního zařízení se nyní mohou těšit na nejrůznější soutěže, akce nebo slevy, tedy dárky, které jsou pro ně v rámci narozeninových oslav připraveny. V době od 3. do 10. listopadu to bude Týden saunování. Pobyt v saunách dokreslí nová relaxační hudba a navíc - do 16 hodin bude vstup do sauny v ceně bazénu. „Na sobotu 17. listopadu plánujeme soutěže a hry v bazénové hale pod vedením našich zkušených plavčíků v ceně základního vstupného, a to v době 10 do 12 a od 15 do 17 hodin. V tento den se návštěvníci mohou těšit také na noční lázně - otevřeno bude až do půlnoci,“ prozradil další z narozeninových dárků Jiří Brychta.

Do oslav se připojí také Běžecká škola, která na čtvrtek 22. listopadu chystá Den Běžecké školy.

Další dárek poprvé „rozbalí“ uživatelé Městských lázní 26. listopadu. Až do 2. prosince se tam totiž bude konat Týden zážitkových koupelí s desetiprocentní slevou na tuto relaxační činnost. „Od 3. do 9. prosince jej pak vystřídá Týden masáží, při němž budeme návštěvníkům poskytovat zase desetiprocentní slevu na masáže,“ doplnil Jiří Brychta.

Sobota 15. prosince bude v Městských lázních nazvaná Skákací sobotou. Pro zájemce budou připraveny nejrůznější nafukovací atrakce v bazénové hale v době od 10 do 14 hodin. A opět se návštěvníci mohou těšit i na oblíbené noční lázně, otevřeno bude až do půlnoci. „U příležitosti třetího výročí vyhlásíme a oceníme také nejvěrnějšího návštěvníka Městských lázní,“ slíbil šéf provozovny.

Žďár ke dvěma elektrokolům nyní pořídila i elektromultikáru.
Žďárská radnice jede na vlně elektromobility