Mladí kreativní barmani předvedli, jak za pomoci šejkru připravit osvěžující nápoje.Cukráři tvořili před zraky návštěvníků sladká umělecká díla ze speciální modelovací pasty. A z běžného ovoce a zeleniny dokázali soutěžící vyřezat takové skvosty, že byla škoda je sníst. Mlsouni ochutnali flambované palačinky a voňavé moravské koláče, těžké bylo odolat zabijačkovým specialitám a grilovanému masu
Velikonoce:
Otevírací doba obchodů. Kdy budou zavřené, kam vyrazit o svátcíchGastroden: sliny se jen sbíhaly
Velké Meziříčí -Nepřeberné množství barev, chutí a vůní provázelo už 34. Gastroden pořádaný hotelovou školou ve Velkém Meziříčí.
Kliknutím zvětšíte
Nepřeberné množství barev, chutí a vůní provázelo už 34. Gastroden pořádaný hotelovou školou ve Velkém Meziříčí.
|
Foto: Deník/Libor Plíhal