K akci se připojí i další místa v okrese, jejich seznam najdete na www.ceskozpivakoledy.cz. Na uvedených webových stránkách se lze také stále k akci přihlásit, stačí vyplnit jednoduchý formulář.

Ve středu večer zazní opět šest vánočních písní. Letos to budou Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma, Pásli ovce valaši, Jak jsi krásné, neviňátko a Vánoce, Vánoce přicházejí.

Kompletní texty těchto koled najdete rovněž na webu www.ceskozpivakoledy.cz, kde je ve formátu pdf ke stažení zpěvník.

Ti, kteří se nevydají zpívat koledy na náměstí, návsi či do kostelů, si mohou zanotovat při poslechu Českého rozhlasu - také ve středu 7. prosince od 18 hodin.

Muzikálová zpěvačka Kristýna Daňhelová.
Sahala na Thálii, teď bude zpívat v Brně koledy s Deníkem. Pokud zdraví dovolí

Přihlásit se do akce Česko zpívá koledy můžete i dnes. Pokud přímo na zpívání koled pořídíte fotografie či video pošlete nám je, prosím. Udělejte to tak, že si kliknete na webovou stránku www.ceskozpivakoledy.cz a nahrajte je přímo tam. Pokud si s námi chcete zazpívat z domu, nebo jen tak na dálku, můžete využít koled přímo na stránce www.ceskozpivakoledy.cz, ale také na našich facebookových profilech, nebo prostřednictvím Českého rozhlasu.