Jelínek považuje podnikání ženy za nelegální a lesbickou prostituci za luxusní ceny. Spor mezi Jelínkem a Wolf se tak znovu vyhrocuje poté, co byl Jelínek nedávno pravomocně odsouzen k odpracování 120 hodin obecně prospěšných prací.

Ty dostal u Krajského soudu v Brně za to, že se ve svém videu vulgárně až oplzle vyjadřoval o podnikání Wolf. Podle soudu bylo jeho vyjadřování hrubou neslušností a posoudil to jako výtržnictví. Wolf navíc na Jelínka podala další trestní oznámení, protože se domnívá, že ji svými výstupy na internetu stále poškozuje. Spor s Jelínkem se podle Wolf negativně podepsal i na jejím kocourovi, který údajně nasál všechnu negativní energii a uhynul.

Petr Jelínek z Jihlavy alias youtuber Pstruh103 před Krajským soudem v Brně.
Youtuberovy urážky jsou trestným činem. Definitivně

„Ve svém videu jsem se snažil před touto psycholožkou, která zneužívá problémy žen, varovat a ochránit je, neboť z jejího videa je na první pohled zřejmé, že se jedná o podvod. Podle mého názoru se může dopouštět i několika dalších trestných činů,“ argumentuje ve svém trestním oznámení Jelínek, který navíc považuje ceny za služby Wolf za nadsazené.

Podle něj i jeho právního zástupce Jana Herouta se podnikatelka mohla dopustit trestných činů neoprávněného podnikání, protože podle něj k tomu nemá příslušná oprávnění, dále přečinu kuplířství, protože prý v propagačním videu předvádí prostituční praktiky s jinou ženou.

Šíření pornografie se údajně dopustila tím, že vytváří odlitky vagín. Výčet pokračuje šířením nakažlivé nemoci, protože při masážích údajně porušuje hygienické předpisy a přečin krácení daně. Jelínkovi navíc vadí, že se jeho námitkami vůči podnikání Wolf, kterými argumentoval už v pravomocně vyřešené věci, nezabývalo státní zastupitelství samo od sebe.

„Trestní oznámení jsme obdrželi. Zatím se k němu nemohu vyjadřovat. Musíme také zvážit, zda jsme místně příslušní, abychom se věcí zabývali,“ uvedl jihlavský státní zástupce Ivo Novák.

Jelínek k trestnímu oznámení přiložil i několik vyjádření od odborných společností a institucí. Například od krajské hygienické stanice, podle níž by bylo k posouzení případné zdravotní nebezpečnosti této psycholožky potřeba znát všechny používané praktiky, pomůcky a ochranné prostředky.

Lukáš Krpálek.
Krpálek se potil v Poreči, teď ho čeká turnaj v Číně

Podle Českomoravské psychologické společnosti technika hloubkových masáží vagíny prováděná Wolf nepatří mezi psychologické metody či techniky. Česká gynekologická a porodnická společnost zase sdělila, že takové masáže nedoporučuje.

Sexuologická společnost je toho názoru, že zmíněné praktiky nemají žádnou souvislost s lege artis vykonávanou sexuologickou praxí klinického psychologa, a jde o laické léčitelství. Jelínek navíc na P. Y. Wolf poslal kontrolu ze živnostenského a finančního úřadu.

Petra Y. Wolf jakékoli pochybnosti rezolutně odmítá. Deníku prostřednictvím svého zmocněnce poslala vyjádření, v němž trvá na tom, že byla ze strany Jelínka vážně poškozena její pověst i podnikání.

Podle ní Jelínek zneužil její propagační video ve svém vlastním videu a porušil tak i její autorská práva a při soudním líčení zcela zkreslil informace, které v něm uváděla i které tou dobou byly i na jejích webových stránkách.

„Vaginální hloubková masáž je mojí ochrannou značkou. Jsem dvojnásobná magistra na rozdíl od pana Jelínka, a konstatuji k tomu pouze tolik, že cena je primárně věcí nabídky a poptávky. Pro upřesnění ke své osobě doplňuji, že jsem jednooborová psycholožka vystudovaná v řádném studiu, s několika psychoterapeutickými výcviky a letitou praxí s klienty ve státním sektoru. Díky tomu mám i živnostenské oprávnění na psychologické poradenství, které může mít mnoho podob,“ míní Petra Y. Wolf.

Ilustrační foto.
Ženu, která předávala dál pervitin, chytili při činu

Jelínek má ale o jejím dosaženém vzdělání pochybnosti a vyzývá policii, aby i tyto informace prověřila.