Prostory havlíčkobrodského Mateřského centra Zvoneček se v těchto dnech plní krabicemi. Lidé sem nosí oblečení, hračky i doplňky, aby pomohli dobré věci. Připojila se k nim i samotná Ilona Csáková, která do veřejné aukce věnuje své šaty.

Jarní charitativní bazárek pro Danečka startuje ve Zvonečku 23. dubna. „Na návštěvníky tu bude čekat nejrůznější oblečení pro děti i dospělé, hračky, obuv nebo doplňky. Samotný bazárek potrvá týden, tedy do pátku 27. dubna, přičemž hned v pondělí od 17 hodin bude slavnostně zahájen,“ uvedla mluvčí havlíčkobrodské Charity Aneta Slavíková.

Ilustrační foto
Malí myslivci budou v neděli soutěžit O zlatou srnčí trofej

Zahajovací den bazárku bude velkolepý. Dorazí na něj i patronka akce Ilona Csáková. „Srdečně zveme všechny zájemce z široké veřejnosti. Hosté se budou bavit skutečně od začátku do konce. Plánujeme módní přehlídku s modelkami a modely z řad našich dobrovolníků. Představí se i Daneček a třešničkou na dortu bude krátké vystoupení Ilony Csákové a veřejná dražba jejích šatů,“ láká na pondělní zahájení akce koordinátorka Zvonečku Anna Doleželová.

Setkání se uskuteční v sále AZ Centra sídlícího o patro níže, poté se návštěvníci přesunou do prostor Zvonečku, kde pro ně bude připraveno občerstvení a kde už bude nachystán i prodejní bazárek.

Ilustrační foto
Na přibyslavský Pyrocar se hlásí stovky požárních aut