Zde si vyvařila celkové třetí místo a s ním i dárkový poukaz na tři noci v hotelu v Třeboni.

Zaslouženou odměnu jí v úterý předal v redakci Pelhřimovského deníku krajský šéfredaktor Marcel Moržol.

Čtenářka Deníku do soutěže zaslala hned čtyři originální jarní recepty. Nakonec odborná komise vybrala jako nejlepší Štiku pečenou s bylinkami, která uspěla i u čtenářů.

Součástí dárkového poukazu je i konopná masáž.  „Na takovéto masáži jsem v životě nebyla, takže se na ni těším a jsem zvědavá, o co se bude jednat. Do Třeboně pojedu s manželem a myslím, že si vybereme termín někdy do konce června," podotkla s úsměvem na tváři Jaroslava Oumarová. Ta zároveň nevyloučila možnost, že by se někdy v budoucnu zúčastnila další kulinářské soutěže. „Zatím nevím, protože tréma při vaření v pražské galerii Miele byla velká," zavzpomínala žena.