VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Dvě priority: skvělé plzeňské pivo a kvalitní kuchyně

Jihlava – Vyhlášená jihlavská restaurace Dělnický dům, která je součástí řetězce Pilsner Urquell Original Restaurant (PUOR*), začala od počátku prosince fungovat v novém.

29.12.2010
SDÍLEJ:

V restauraci Dělnický dům v Jihlavě vzniklo na začátku prosince díky novému majiteli velice atraktivní prostředí.Foto: DENÍK/ Libor Plíhal

Nový majitel se v Dělnickém domě snaží zaručit především špičkovou kvalitu plzeňského tankového piva a oslovit hosty dobrou kuchyní, obojí je podmíněné příjemnou obsluhou.

Plzeňská piva Pilsner Urquell a světlý výčepní Gambrinus se tam čepují přímo z tanku, takže se pivo dostává ke všem hostům v té nejlepší možné kvalitě. Nabídka piv je tam ještě rozšířena o stále oblíbenější nealkoholický Birell, který přijde vhod zejména řidičům. O čepovaná piva se v Dělnickém domě důsledně starají, každý týden tam probíhá pravidelná sanitace a také proto restaurace vlastní certifikát kvality, který Plzeňský Prazdroj uděluje ve svém programu za vynikající péči o pivo hospodám a restauracím.

„Dělnický dům je jedinou restaurací začleněnou do sítě Pilsner Urquell Original Restaurant na Vysočině. Mezi lidmi z Jihlavy i okolí je oblíbená díky jedinečné atmosféře, kterou tato restaurace nabízí. I díky tomu za loňský rok vyčepovaly pípy v Dělnickém domě přibližně 800 hektolitrů piva,“ řekl Martin Hebnar vedoucí obchodně-distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Jihlavě.

Místo pro nekuřáky i větší společnost

Samotná restaurace je rozdělena na čtyři části. Jedna část je kuřácká a nabízí zhruba 50 míst, druhá nekuřácká má 70 míst, třetí je vinárna, kam se vejde 200 lidí. A čtvrtou částí jsou společenské sály, které pojmou až 500 lidí.

Restaurace nabízí vedle standardní české kuchyně samozřejmě také speciality k plzeňskému pivu, jako jsou pečená marinovaná žebra, pečené vepřové koleno nebo skvělý tatarský biftek. Ročně se v „Dělňáku“, jak mu říkají Jihlavané, uskuteční několik větších kulturních a hudebních akcí.

„Snažíme se o to, aby služby naší restaurace, i celého Dělnického domu, byly na vysoké úrovni. Proto klademe důraz na kvalitní kuchyni, máme ochotný a příjemný personál a z toho důvodu jsme také zvolili čepování piv z Plzeňského Prazdroje, která jsou vyrobena podle tradiční receptury a dodávaná ve špičkové kvalitě. Každá restaurace je závislá na svém dobrém renomé, neboť potom se zákazníci do ní naučí vracet, a to je pro úspěch či neúspěch hospody klíčové,“ vysvětlil majitel restaurace Jan Nováček z JOLS s.r.o.

*PUOR je franšízingový řetězec restaurací nabízejících pivo Pilsner Urquell. Partneři, kteří vstoupí do projektu Pilsner Urquell Original Restaurant, získávají možnost participovat na marketingovém potenciálu značky Pilsner Urquell a rozvíjet svoje obchodní aktivity za podpory značky.

Autor: Redakce

29.12.2010
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Radek Koten (SPD)

Radek Koten (SPD): lidé májí rádi rádoby mučedníka

Josef Mladý

Lídr TOP 09 na Vysočině se obává ztráty demokracie

AKTUALIZUJEME

ONLINE: Volby skončily. ANO vítězí i na Vysočině

Vysočina - Volby do Poslanecké sněmovny ČR skončily. Vysočina už není oranžová. Zmodrala a ovládlo ji podobně jako jiné kraje hnutí ANO.

ČSSD Vysočinu neudržela, ANO slaví vítězství

Vysočina – Vysočina už není oranžová. Zmodrala a ovládlo ji podobně jako jiné kraje hnutí ANO. Hlas hnutí ANO dalo 28,63 procent vysočinských voličů. Pro ANO jde o výrazné zlepšení oproti minulým volbám v roce 2013, kdy pro tuto stranu v kraji hlasovalo 15,89 procent voličů.

Reakce ODS: Otázka je, kam bude republika směřovat

Vysočina - S potěšení sledoval v Modrém domě v Jihlavě výsledky voleb do Poslanecké sněmovny volební štáb Občanské demokratické strany.

Přestože se většina vyslovila kladně, výsledek referenda není závazný

Velké Meziříčí – Spolu s volbami do poslanecké sněmovny bylo v sobotu ve 14 hodin ukončeno také referendum ve Velkém Meziříčí. Lidé v něm rozhodovali o osudu Náměstí.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení