NOVÉ VESELÍ – JIČÍN 24:24
Začátek zápasu se nesl ve vyrovnaném duchu, ale v polovině prvního poločasu dokázal Jičín odskočit do vedení 7:4. Hráči Nového Veselí však přidali a náskok hostů zlikvidovali. Až do konce prvního dějství se pak oba týmy střídaly ve vedení, do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 13:13.

V úplně stejném duchu se odvíjela také druhá třicetiminutovka. Ani jeden z celků nevedl o více než jedinou branku, skóre se neustále přelévalo ze strany na stranu. Nové Veselí šlo tři minuty před koncem do vedení 24:23, Jičín vyrovnal a v závěrečné minutě už se na nerozhodném stavu nic nezměnilo.

„Celý zápas byl vyrovnaný, spíše jsme mírně dotahovali. S remízou jsem nakonec spokojený, Jičín byl určitě nejtěžším soupeřem, se kterým jsme dosud hráli, bod je velmi cenný,“ zhodnotil utkání kouč Nového Veselí Pavel Hladík, jehož svěřence nyní v průběhu reprezentační pauzy čeká utkání Českého poháru ve Dvoře Králové a poté přátelský zápas s českou reprezentační juniorkou.

Další ligové utkání tak čeká na Nové Veselí až v sobotu 4. listopadu, kdy se představí na palubovce vedoucího Zubří.

Sestava a branky: Schams, Šimovček – Chosik 7, Melichar 6, Štěrba 4/3, Živojinovič 3, Skalický 2, Sekulič 2, Valoušek, Veselý, Bartůněk, Přibyl, Krčál, Štohanzl, Najman, Ptáčník. Rozhodčí: Hanták, Pavlíček. Vyloučení: 1:4. ŽK: 2:3. Diváci: 350. Poločas: 13:13.

Hokejisté Žďáru nad Sázavou.
Plameny prohrály potřetí za sebou