Čtvrtý ročník turnaje nabídne nejvíc účastníků v historii. Z loňských šesti družstev v každé kategorii se Kempa cup rozroste na osm. Kvůli tomu se poprvé neodehraje jen ve sportovní hale v Novém Veselí. Z kapacitních důvodů se část sobotního programu uskuteční ve Velkém Meziříčí, kde se například objeví i Nové Veselí.

Kromě domácího výběru se na turnaji představí mladší i starší dorostenci Jičína, Karviné, Dukly Praha, Frýdku-Místku, Hlohovce a ŠKP Bratislava. Mladší dorost navíc doplní slovenský Trebišov a starší maďarská Tatabánya. Všechny týmy nastupují ve svých zemích v nejvyšších soutěžích.

Třídenní klání startuje už dnes. Nedávno bronzový mladší dorost vyzve v čtyřčlenné skupině A Trebišov, Karvinou a Hlohovec. Ve starší kategorii byly nalosováni vedle mistrů republiky z Nového Veselí Tatabánya, Karviná a Hlohovec.

Turnaj zahájí páteční utkání mladšího dorostu Nového Veselí s Trebišovem, které začíná už ve 14 hodin. V neděli dojde na souboje o konečná umístění. Slavnostní vyhlášení výsledků je na programu v neděli v 17.00.