deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Tomáš Pohanka

sportovní redaktor

Zatvrzelý Moravák, který žije celý život v obci s nejdelším názvem v republice. Je na to patřičně hrdý a nehodlá na tom cokoliv měnit. Kdo alespoň jednou nezažil víkend při naší krojované Anenské pouti, sotva ví, o čem je řeč. Jinak celoživotní fotbalový maniak, který by se rád znovu dočkal medailového úspěchu naší repre.

Deník / Tomáš Pohanka

Pro Deník pracuji už třináct let, z toho poslední čtyři na plný úvazek. Na starosti mám sportovní dění v okrese Žďár nad Sázavou, ale také fotbalové soutěže v celém Kraji Vysočina. Celoživotní koníček se mi díky tomu stal také povoláním.

Deník / Tomáš Pohanka

Asi to, když se člověk čas od času potká se sportovními celebritami a zjišťuje, že jsou to vesměs skromní lidé, kteří své úspěchy příliš neprožívají. A zmínit musím extraligovou házenou v Novém Veselí, tam to v hale pokaždé jen duní. Fotbal raději ani zmiňovat nebudu.

Deník / Tomáš Pohanka

Zbytečná otázka. Fotbalová publicistika mě neustále baví a naplňuje, hráči na zeleném pažitu totiž píšou pokaždé jiné příběhy. Rád se ale věnuji také házené či lednímu hokeji.

Deník / Tomáš Pohanka

Vzhledem ke třem menším ratolestem, které na mě doma čekají, je náplň volného času většinou jasná. Na konci pracovního týdne pak fotbálek s naší veteránskou partou. Po hodinové hře té nejvyšší úrovně a intenzity, to se panečku pije pívo. A v létě turnaje v malé kopané, snad tělo ještě chvíli vydrží.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků Vysočiny:

Prozkoumejte jiný region ČR: