Na loňském úspěšném turné Tublatanky a Citronu vznikla společná skladba Silní a nezlomní, duet Maťa Ďurindy a Láďi Křížka o přátelství mezi Čechy a Slováky, která pak zaznívala na závěr každého koncertu. A fanoušci ji uslyší také na žďárském vystoupení. „Z našeho prvního turné jsem byl nadšený. Celým vystoupením Souboje Rebelů se totiž line úžasná chemie. Mezi Citronem a publikem, mezi Tublatankou a publikem a stejně tak mezi námi kapelami. Cítíte to všude kolem. Úžasný zážitek! Diváci i muzikanti si to velice užívají,“ uvedl lídr kapely Citron Radim Pařízek.

Na turné Souboj Rebelů Tour 2019 čeká fanoušky nová scéna plná skvělých efektů a unikátních videoanimací. Citron představí a nabídne i nový singl, který je předzvěstí chystaného studiového alba. Fanoušci si zároveň budou moci koupit nové mini DVD Tublatanka/Citron. Při vstupu do na koncert opět každý návštěvník dostane maxisingl se společným hitem Silní a nezlomní.

Vstupenky na koncert jsou v prodeji na těchto místech: Pokladna Domu Kultury – tel: 566 502 253, www.ticketportal.cz www.ticketstream.cz, www.ticketmaster.cz, www.mastersofrock.cz

Cena vstupenky je 590 korun.

Výrobky inspirované jarem a Velikonocemi nabídnou i v Bobrové.
Bobrová chystá jarní prodejní výstavu