Do zábavního areálu mají dorazit také jediná česká paterčata. „I ona se zúčastní pokusu o vytvoření českého rekordu v počtu setkání dvojčat a vícerčat na jednom místě," konstatovala za organizátory marketingová pracovnice Lenka Zvěřinová Vitámvásová.

Diváky v sobotu čeká v Šiklově mlýně den plný zábavy, spousta soutěží a atrakcí pro děti i dospělé. Dopoledne bude zahájeno rýžování zlata, jízdy na koni či elektrickém býkovi a mnoho dalších.

Páteční grilování

„V jedenáct hodin se sejdeme v amfiteátru na novou westernovou show, nazvanou Amerika v čase zábavně i poučně, a o půl jedné nás čeká společný přípitek, předávání diplomů, společné focení a také samotný pokus o vytvoření českého rekordu," konstatovala Lenka Zvěřinová Vitámvásová. Na 16. hodinu je pak připravena divadelní show Dvojčata, která se bude hrát exkluzivně pouze v sobotu.

Večer se lidé mohou těšit na animační večer a diskotéku. „Ubytování je možné v hotelovém resortu, srubech nebo mobilních domech a užít si tak poslední jarní víkend v krásné a poklidné přírodě Vysočiny už s pátečním grilováním a karaoke show. Akci pořádá Centrum pomoci rodinám s dvojčaty a vícerčaty společně se Šiklovým mlýnem," dodala Lenka Zvěřinová Vitámvásová.