Jejich vlastní fanoušci je zostudili při páteční posezonní exhibici výsledkem 22:20. „Budou se muset ještě hodně učit,“ usmíval se šéf brodských fanoušků Josef Výborný. Samozřejmě nikomu nešlo o výsledek, ale všem především o parádní zábavu. „Myslím si, že si to všichni pořádně užili a lidi byli spokojení,“ hlásí Výborný.

Němec se postavil opět do branky

A jak celá akce v Kotlině probíhala? „Hrálo se tři třetiny plus mínus po dvaceti minutách čistého času tak abychom všechen čas na ledě využili,“ přiblížil průběh exhibice Výborný.

Někteří hráči se opět představili v netradičních rolích. Už po několikáté se do branky brodského áčka postavil tradiční gólman při exhibicích, ať už fotbalových či hokejových, Vojtěch Němec.

„Po skončení ještě probíhalo nějaké focení, podepisování hráčů a podobně,“ upřesňuje prezident sdružení Rebel Hearts. „Na závěr si ještě malé děti zkoušeli nájezdy proti Vojtovi,“ dodává.

Před exhibicí v Kotlině ovšem čekalo brodské hokejisty přijetí na radnici starostou města Janem Teclem. Setkání se zúčastnila i poslankyně Parlamentu České republiky a bývalá brodská starostka Jana Fischerová.

„Byli jste prostě úžasní,“ pochvalovala Rebely. „Pokud to bylo jen trochu možné, šla jsem se na vás velice ráda podívat,“ dodala. „Je to velký úspěch a my jsme na vás pyšní,“ přidal se brodský starosta.

Přijel i Třetina s Endálem

Zakončení sezony si v Brodě nenechali ujít ani útočníci Miroslav Třetina a Lukáš Endál, kteří momentálně pomáhají extraligové Slavii Praha v semifinále play off nejvyšší soutěže. Z týmu letošního semifinalisty první ligy tak chyběl pouze brankář Robert Slipčenko.