Václavky mají v kuchyni bohaté využití. Oblíbený je václavkový guláš, hodí se pod maso, do polévek i do omáček.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Václavky mají v kuchyni bohaté využití. Oblíbený je václavkový guláš, hodí se pod maso, do polévek i do omáček.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Václavky mají v kuchyni bohaté využití. Oblíbený je václavkový guláš, hodí se pod maso, do polévek i do omáček.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Václavky mají v kuchyni bohaté využití. Oblíbený je václavkový guláš, hodí se pod maso, do polévek i do omáček.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová
Václavky mají v kuchyni bohaté využití. Oblíbený je václavkový guláš, hodí se pod maso, do polévek i do omáček.
Zdroj: Deník/Helena Zelená Křížová