Deník region
8/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
Primář gynekologicko-porodnického oddělení Tomáš Müller.

Rodičky v Novém Městě budou mít soukromí i bufet, slibuje primář Tomáš Müller

Truhlář Josef Filip z Velkého Meziříčí ve své dílně.

Mistr restaurátor z Velkého Meziříčí získal cenu. Jak oživit nábytek učí v Brně

Požár Selského dvora v Daňkovicích.

Dřina a obrovská solidarita: vyhořelý penzion v Daňkovicích opět vítá hosty

Bývalá místostarostka Žďáru nad Sázavou Ludmila Řezníčková rezignovala a opouští zastupitelstvo.

Řezníčková končí na radnici ve Žďáře: Nechci pracovat s někým, komu nemohu věřit

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.