Deník region
7/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
Z místa nehody

Sedm zraněných: hromadná nehoda ochromila hlavní tah k Vysočině

Z dětí se na Disneyvalu ve Žďáře nad Sázavou staly princezny a pohádkové postavičky.

Sál plný princezen i zvířátek. Děti si ve Žďáře užily Disneyval

Tři králové na Žďársku letos vykoledovali rekordních 4 757 202 korun.

Ve Žďáru mají sečteno. Tři králové vykoledovali rekordní sumu

Křižánky jsou krásné místo v kouzelné krajině poblíž Svratky. Pověst, která se váže k vzniku jména, je ale nešťastná.

Jak malebné Křižánky přišly ke svému jménu? Pověst vypráví o nešťastné lásce

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.