Deník region
7/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
Pošta v Nádražní ulici zůstane ve Žďáře nad Sázavou jako jediná.

Česká pošta ruší pobočky ve Žďáře. Zrovna tu důležitou, lituje místní

Stavba protihlukové stěny, ilustrační foto

Protihlukové stěny i nátěry proti smyku: silnice na Žďársku se modernizují

Ve čtvrtek 30. března ráno se střetla dvě auta u Mělkovic.

Ranní skřípění plechů u Mělkovic, na křižovatce se srazila dvě auta

Velikonoční zámek ve Žďáře nad Sázavou.

Tipy na víkend na Žďársku. Kapela Broln zahraje pro nemocnici, na zámku bude hra

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.