Deník region
6/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
František Prosecký zemřel 14. března 2023, bylo mu třiašedesát let.

Zemřel sběratel veteránů František Prosecký z Bystřice, zamiloval se do Tatry

Záběr z české komedie Mimořádná událost.

Strojvedoucímu ujel vlak s lidmi. Mimořádná událost připomněla drama ze Žďárska

Pravou jarní náladu navodí pacientům v nemocnici v Novém Městě na Moravě.

Malí pacienti v Novém Městě na Moravě s učitelkou Katkou přivolávají jaro

V úvodním jarní utkání zdolali fotbalisté Bystřice nad Pernštejnem (v bílých dresech) hostující Speřice (v červeném) 2:0. Oba góly vstřelil záložník Chloupek.

PODÍVEJTE SE: Fotbalisté Bystřice zdolali Speřice díky dvěma brankám Chloupka

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.