Deník region
5/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
Městská hromadná doprava ve Žďáře nad Sázavou.

Platba kartou zlevní, hotovostí zdraží. Ve Žďáře od dubna mění ceník

Pošta v Nádražní ulici zůstane ve Žďáře nad Sázavou jako jediná.

Česká pošta ruší pobočky ve Žďáře. Zrovna tu důležitou, lituje místní

Stavba protihlukové stěny, ilustrační foto

Protihlukové stěny i nátěry proti smyku: silnice na Žďársku se modernizují

Ve čtvrtek 30. března ráno se střetla dvě auta u Mělkovic.

Ranní skřípění plechů u Mělkovic, na křižovatce se srazila dvě auta

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.