Deník region
3/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
Okresní fotbalový svaz Žďár nad Sázavou uspořádal poslední březnovou neděli halový turnaj kategorie mladší přípravky v Bystřici nad Pernštejnem.

VIDĚLI JSME: Halový turnaj mladší přípravky ovládl spojený tým Bobrové a Moravce

Ilustrační foto.

Na Vysočině padaly mrazivé rekordy: nejchladněji bylo na Žďársku

Sto let od premiéry si připomínají novoveselští divadelníci hrou Naši furianti.

FOTO: Nesmrtelné drama Naši furianti ožilo na prknech v Novém Veselí

Lenka a Jiří Doležalovi u soudu v Brně.

Manželé z Nového Veselí slíbili ženě likvidaci manžela. Od začátku to byl podvod

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.