Deník region
2/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Mazanec
Popis

Mazanec

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Popis

Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.

Zdroj: Shutterstock

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Popis

Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".

Zdroj: Shutterstock

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Popis

Beránek by se měl na závěr pocukrovat.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek.
Popis

Velikonoční beránek.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Popis

Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.

Zdroj: Shutterstock

Velikonoční pečivo „jidáše“.
Popis

Velikonoční pečivo „jidáše“.

Zdroj: Milan Škoch

Doporučujeme vám
Běžkařské trasy na Žďársku najdou lidé nově na jednom místě.

Bílá stopa bez davů. Běžkařské trasy na Žďársku najdou lidé nově na jednom místě

Snímky poutního kostela na Zelené hoře jsou k mání ve foyer novoměstské nemocnice.

Zelená hora je na prodej. Na snímcích žďárského fotografa, podívejte se

Zimní městečko jako na dlani. Novému Městu sníh opravdu sluší.

Zasněžené Nové Město z ptačí perspektivy. Vychutnejte si zimní pohledy

Krajská silnice II/350 u Cikháje v zimě, ilustrační foto

Žďárské vrchy: obce trápí údržba silnic. Starosta Svratky chce hledat řešení

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Mazanec
Mazanec je dobré ozdobit mandlemi.
Mazanec je ideální pocukrovaný, s marmeládou, s máslem. Mnoho lidé ho jí ale i klasicky "suchý".
Beránek by se měl na závěr pocukrovat.
Velikonoční beránek.
Velikonoční beránek může mít různé tvary, forem je mnoho.
Velikonoční pečivo „jidáše“.