Deník region
1/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Léčitel Jan Mikolášek doporučil babičce Ivy Jančíkové po dobu několika týdnů každý večer vypít sklenici kozího mléka svařeného s nastrouhanou čerstvou petrželí.
Popis

Léčitel Jan Mikolášek doporučil babičce Ivy Jančíkové po dobu několika týdnů každý večer vypít sklenici kozího mléka svařeného s nastrouhanou čerstvou petrželí.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Farmářské bedýnky obsahují v zimě vždy spoustu kořenové zeleniny.
Popis

Farmářské bedýnky obsahují v zimě vždy spoustu kořenové zeleniny.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Iva Jančíková má svůj bedýnkovací e-shop a blog na adrese ceskaselka.cz. Na fotce je s fenečkou Nelinkou.
Popis

Iva Jančíková má svůj bedýnkovací e-shop a blog na adrese ceskaselka.cz. Na fotce je s fenečkou Nelinkou.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Petržel bere Iva Jančíková z farmy od Barešových.
Popis

Petržel bere Iva Jančíková z farmy od Barešových.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

„Abych předešla vyhazování nakrájené zeleniny z jídla, připravuji krémové polévky, kde je zelenina rozmixovaná a nikoho pak nestresují bílé kousky, které by v polévce plavaly,“ radí paní Iva.
Popis

„Abych předešla vyhazování nakrájené zeleniny z jídla, připravuji krémové polévky, kde je zelenina rozmixovaná a nikoho pak nestresují bílé kousky, které by v polévce plavaly,“ radí paní Iva.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Farmářské bedýnky jsou plné zdravé a leckdy i léčivé zeleniny.
Popis

Farmářské bedýnky jsou plné zdravé a leckdy i léčivé zeleniny.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Děti Jančíkových nezůstávají doma samy. „Jedou na pole s námi, a i když nepracují, hrají si, jsou tu s námi a je to příjemný společný čas. Najdou si zábavu, staví domečky pro skřítky nebo si hrají na honěnou,“ popisuje paní Iva.
Popis

Děti Jančíkových nezůstávají doma samy. „Jedou na pole s námi, a i když nepracují, hrají si, jsou tu s námi a je to příjemný společný čas. Najdou si zábavu, staví domečky pro skřítky nebo si hrají na honěnou,“ popisuje paní Iva.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Takto Iva Jančíková vyfotila svou Zeleninovou rychlovku s cizrnou.
Popis

Takto Iva Jančíková vyfotila svou Zeleninovou rychlovku s cizrnou.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Když Iva Jančíková nepracuje na poli, relaxuje vycházkami. Tady u jezírka pod Táborem u Lomnice nad Popelkou.
Popis

Když Iva Jančíková nepracuje na poli, relaxuje vycházkami. Tady u jezírka pod Táborem u Lomnice nad Popelkou.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Petržel patří k základu české kuchyně po většinu roku, zpracovává se většinou tepelně, proto se obzvlášť hodí pro zimní období, kdy zahřeje.
Popis

Petržel patří k základu české kuchyně po většinu roku, zpracovává se většinou tepelně, proto se obzvlášť hodí pro zimní období, kdy zahřeje.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Doporučujeme vám
Údržba podmáčených luk.

Údržba podmáčených luk na Žďársku je dřina. Sekáčům pomáhají ovce a poníci

Antonín Kavka, 27.1.2023, Krouna, Nemocnice Nové Město na Moravě, 50 cm, 4220 g

Podívejte se na miminka narozená na Vysočině v 5. týdnu roku 2023

Regionální muzeum ve Žďáru nad Sázavou zve na retrohrátky. Kromě prohlížení vystavených hraček a informací o nich si tam mohou pohrát malí i velcí.
Přehrát video

Retrohrátky ve žďárském muzeu: s Merkurem i igráčky si pohrají malí i velcí

Popadané stromy komplikovaly v sobotu ráno dopravu na Vysočině.

Vichr lámal stromy na Žďársku, zatarasily silnice i koleje, nešla elektřina

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Léčitel Jan Mikolášek doporučil babičce Ivy Jančíkové po dobu několika týdnů každý večer vypít sklenici kozího mléka svařeného s nastrouhanou čerstvou petrželí.
Farmářské bedýnky obsahují v zimě vždy spoustu kořenové zeleniny.
Iva Jančíková má svůj bedýnkovací e-shop a blog na adrese ceskaselka.cz. Na fotce je s fenečkou Nelinkou.
Petržel bere Iva Jančíková z farmy od Barešových.
„Abych předešla vyhazování nakrájené zeleniny z jídla, připravuji krémové polévky, kde je zelenina rozmixovaná a nikoho pak nestresují bílé kousky, které by v polévce plavaly,“ radí paní Iva.
Farmářské bedýnky jsou plné zdravé a leckdy i léčivé zeleniny.
Děti Jančíkových nezůstávají doma samy. „Jedou na pole s námi, a i když nepracují, hrají si, jsou tu s námi a je to příjemný společný čas. Najdou si zábavu, staví domečky pro skřítky nebo si hrají na honěnou,“ popisuje paní Iva.
Takto Iva Jančíková vyfotila svou Zeleninovou rychlovku s cizrnou.
Když Iva Jančíková nepracuje na poli, relaxuje vycházkami. Tady u jezírka pod Táborem u Lomnice nad Popelkou.
Petržel patří k základu české kuchyně po většinu roku, zpracovává se většinou tepelně, proto se obzvlášť hodí pro zimní období, kdy zahřeje.