Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Nový provoz na zpracování mléka otevřeli na farmě Němcových v Netíně na Žďársku. Na jogurty, tvaroh a sýry se zde nyní zatím denně zpracovává pět set až osm set litrů mléka.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal