
Ochutnávka vánoční večeře – řízek s bramborovým salátem.
Zdroj: Se souhlasem Nakladatelství Cosmopolis
Zdroj: Se souhlasem Nakladatelství Cosmopolis
Caplinová vyzkoušela to nejlepší z české kuchyně – svíčkovou omáčku, houskový knedlík a sezónní zelený chřest se zastřeným vejcem.
Zdroj: Se souhlasem Nakladatelství Cosmopolis
Exkurzi v břevnovském pivovaru zakončila ochutnávka.
Zdroj: Se souhlasem Nakladatelství Cosmopolis
Spolu s českými blogerkami a influenserkami se Caplinová vydala na gastronomický výlet po Praze. Tady seznámení s českými dezerty – koláče a koňaková špička.
Zdroj: Se souhlasem Nakladatelství Cosmopolis
Nechyběla pečená kachna s variací knedlíků a králík na česneku.
Zdroj: Se souhlasem Nakladatelství Cosmopolis