Steaky v Mitrovském dvoře dělají z vlastního vlastního dobytka aberdeen angus.
Zdroj: archiv Mitrovského dvora
Steaky v Mitrovském dvoře dělají z vlastního vlastního dobytka aberdeen angus.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Čtrnáct dnů zraje maso v půlích. Pak jsou vybourány jednotlivé partie, které se pak dál zpracovávají - staří.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Čtrnáct dnů zraje maso v půlích. Pak jsou vybourány jednotlivé partie, které se pak dál zpracovávají - staří.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Steaky v Mitrovském dvoře dělají z vlastního vlastního dobytka aberdeen angus.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Čtrnáct dnů zraje maso v půlích. Pak jsou vybourány jednotlivé partie, které se pak dál zpracovávají - staří.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Zdroj: archiv Mitrovského dvora
Čtrnáct dnů zraje maso v půlích. Pak jsou vybourány jednotlivé partie, které se pak dál zpracovávají - staří.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová