Lidé na Vysočině zavařují i v dnešní době. Ovoce, zeleninu, houby, maso nebo třeba klobásky.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Lidé na Vysočině zavařují i v dnešní době. Ovoce, zeleninu, houby, maso nebo třeba klobásky.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Lidé na Vysočině zavařují i v dnešní době. Ovoce, zeleninu, houby, maso nebo třeba klobásky.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Lidé na Vysočině zavařují i v dnešní době. Ovoce, zeleninu, houby, maso nebo třeba klobásky.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Lidé na Vysočině zavařují i v dnešní době. Ovoce, zeleninu, houby, maso nebo třeba klobásky.
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová