Bodový plán se začal bortit hned zkraje zápasu, hosté šli totiž z jejich první akce do vedení. Poté se šance střídaly na obou stranách, rozhodnutí padlo krátce po uplynutí hodiny hry. To Petřkovice dvakrát v rychlém sledu skórovaly a bylo po zápase.

„Utkání se mi hodnotí jen velice těžce. Před začátkem zápasu, i v kabině o poločasové přestávce, jsem hráče nabádal k většímu pohybu, přistupování k protihráčům. Vše ale bylo naprosto zbytečné,“ mračil se zklamaný Libor Smejkal.

Sněhové vločky se snesly na krajinu. Nebudou tu ale dlouho, meteorologové už hlásí oteplení.
Sníh už poprášil i Žďárské vrchy

V úplném závěru už domácí soubor totálně rezignoval a nebezpečný protivník mu nasázel mezi 81. a 85. minutou další tři branky. Debakl 0:6 tak byl na světě.

„Soupeř nás tentokrát vyškolil ve všech herních činnostech. A tak pro nás utkání skončilo naprostým debaklem,“ láteřil po zápase rozzlobený lodivod celku z města pod nejvyšším dálničním mostem v republice.

Alespoň trochu si před zimní pauzou spravit chuť budou mít hráči Velkého Meziříčí v podzimní rozlučce. V ní se v rámci 16. kola MSFL představí na hřišti jednoho z favoritů soutěže, Valcířů z Frýdku-Místku. Hrát se bude v sobotu v netradičním dopoledním termínu od 10.15. Napraví si Velmez reputaci?

Tomáš Ouředníček na Rallye Dakar.
Ouředníček pojede znovu Dakar