Ztrátu zaznamenal Herálec, jenž doma nedokázal dotlačit do sítě rozhodující třetí gól. Zklamání okusila i Nová Ves, která doma rozdala všechny body Budišovu.

RANTÍŘOV V. MEZIŘÍČÍ B 7:3

Hned na začátku šel sám na gólmana Bartejs, ale přestřelil. Hosté naopak svou první šanci proměnili a Beran je poslal do vedení. A chvíli nato se prosadil hlavou Kafka a s Rantířovem to vypadalo špatně. Za hraní rukou ale byla nařízená penalta a Bartejs snížil. A protože se po střele Vacka dostal jako první k míči Vaněk a neváhal ho poslat do sítě, bylo do poločasu ještě vyrovnáno.

Rantířovu navíc vyšel vstup do druhé části. Po dvou akcích z křídelního prostoru pálili přesně Bartejs a Oberreiter, a dá se říci, že zápas rozhodli. Hosté se sice ještě za stavu 2:5 prosadili, ovšem nedokázali pohlídat kolmice do křídelních prostorů, následné centry a zakončení Živného, L. Horáčka a Oberreitera.

Góly: 28. a 50. Bartejs (první z PK), 32. Vaněk, 55. a 84. Oberreiter, 67. Živný, 75. L. Horáček 6. Beran, 12. Kafka, 79. Polák. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 2:2. Diváci: 80. Poločas 2:2. V. Meziříčí B: Jícha Halámek, Kafka, Netolický, Kameník Bradáč, Polák, Vítek, Beran Liška, Caha. (střídali: Malec, Wasserbauer).

HERÁLEC ZR RAPOTICE 2:2

Rapotice skórovaly už ve 3. minutě, když Bednářovi vypadl míč a Sobotka zasunul do prázdné. Z vedení se ale hosté dlouho neradovali. Cestr po rohu hlavou vyrovnal a potom postupoval Jan Ptaszek sám na gólmana, nesobecky přihrál Burešovi a ten dokonal bleskový obrat. Z dalšího tlaku už branka k domácí smůle nepadla. Nejvíce se drželi za hlavu Uchytil s Ptaszkem. Ve 35. minutě vystřelil Milan Laš z vápna a ojedinělá šance Rapotic skončila v síti, 2:2. Gól polil hosty živou vodou a po chybě stoperů se dostal do nájezdu Chládek, ale další obrat odmítl.

Po přestávce byli domácí jasně lepší. Boháč trefil břevno, z další šance pálil Bureš mimo. V 70. minutě hlavičkoval Černý po rohu nad a poté skvěle lapil Burešovu střelu Tomáš Laš. V závěru se hostující brankář zranil, a jelikož na lavičce už Rapotice nikoho neměly, musel do brány Petr Matoušek. A právě jemu mohou spoluhráči děkovat za bod, protože se v závěru vytasil se dvěma fantastickými zákroky, zejména Cestra obral o jasný gól.

Góly: 6. Cestr, 8. Bureš 3. Sobotka, 35. M. Laš. Rozhodčí: Machač. ŽK: 2:3. Diváci: 220. Poločas: 2:2. Herálec ZR: Bednář Uchytil, Cestr, Černý, Škorpík Najman, Suchý, Koudelka, Bureš J. Ptaszek, Boháč.

ŠTĚPÁNOV KŘOVÍ 3:1

Ve Štěpánově se hrál překvapivě vyrovnaný fotbal. Domácí si sice vypracovali dvě příležitosti, ale to bylo z jejich strany vše.

Po přestávce domácí začali mnohem aktivněji. Z jejich tlaku paradoxně tažilo Křoví, když došlo k jasnému faulu v pokutovém území. Míč si na puntík postavil brankář Sára a nadvakrát překonal svůj protějšek. Překvapení se však nakonec nekonalo. O vyrovnání se rychle postaral Neudecker a krátce po něm dokonal obrat Vrzal. V závěru přidal pojišťující gól Buček.

Góly: 69. Neudecker, 75. Vrzal, 85. Buček 65. Sára (PK). Rozhodčí: Kalina. ŽK: 0:5. Diváci: 70. Poločas: 0:0. Štěpánov: Hlavoněk Císař, Buček, Plíhal, Sedláček Kovalchuk, Vrzal, Haraptso (77. Jan Veselský), Kutnyk Neudecker (88. Vávra), Šikula. Křoví: Sára Hamřík, M. Němec, L. Němec, Kvasnica, Kalvoda, Šustáček, Kováč, Roštínský, Bonisch, Kalina.

VRCHOVINA B ŽĎÁR B 2:0

Malé derby rezerv vyznělo pro domácí. Vrchovina se v první půli prezentovala slušným výkonem a Žďár přehrávala. Zaslouženě se tak dočkala i gólového koření, když po rohu Blažíčka hlavičkoval přesně pod břevno Follprecht. Domácí do šatny přesto neodcházeli úplně spokojení, protože šance Folprechta, Marshalla a Žáka si navýšení náskoku o minimálně jeden gól zasloužily.

Druhá půle už byla vyrovnaná. Žďár byl opticky více na míči, rychle vstřelil branku, ale postavení mimo hru radost zhatilo. V 69. minutě Michálek podržel svůj tým po bombě Maška. V poslední minutě Vrchovina odvrátila míč, gólman Hajný stál na domácí polovině a Žák pojistil výsledek střelou do prázdné branky.

Góly: 28. Follprecht, 90. Žák. Rozhodčí: Příkazský. ŽK: 2:2. Diváci: 120. Poločas: 1:0. Vrchovina B: Michálek Mrkos, Fagula, Žák, J. Skryja Blažíček, R. Sodomka (78. Oros), Follprecht (61. Buřval), Bárta (46. Daniel) Polnický, Marshall (89. Horňas). Žďár B: Hajný Machatka, Řeháček, Štursa, Landsman (75. Miklík) Kotík, Otoupalík, Jun, Mašek, Jelínek Russ.

NOVÁ VES BUDIŠOV-NÁRAMEČ 1:2

Utkání začalo z obou stran opatrně. Diváckou bídu prolomil až domácí Ondřejka, který ve 28. minutě po rychlé akci odcentroval a Jan Nečas mířil hlavou nad. Stejný hráč pálil před půlí z úhlu, ale brankář vyrazil na roh. V závěru se vytáhl i Fuksa, jenž kryl střelu Karla Nováčka.

Vstup do druhé půle domácím nevyšel. Fuksa vyrazil balon ke Zbyňku Dvořákovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Krátce po něm navýšil skóre ranou z 25 metrů Votoupal. Budišov už posléze spoléhal jen na brejky, ani jeden z nich však nedotáhl. V závěru se ocitl v gólové pozici Ondřejka, ale jeho hlavičku Kučera kryl. Domácí se tak prosadili jen po trestném kopu z půlky, když se v tlačenici před brankou nejlépe zorientoval Krejčí.

Góly: 86. Krejčí 53. Z. Dvořák, 57. Votoupal. Rozhodčí: Sýkora. ŽK: 2:3. Diváci: 80. Poločas: 0:0. Nová Ves: Fuksa Nejedlý (59. J. Bureš), Krejčí, P. Šandera, T. Novotný II J. Nečas (77. Jan Šandera), R. Novotný, Jakub Šandera (59. Čech), T. Novotný I (46. Josef Šandera) Ondřejka, P. Bureš.