Jen s remízou se musela spokojit rezerva Bystřice, která v divoké přestřelce inkasovala čtvrtý gól rovněž až v nastavení. Rozsochy záchranářský duel nezvládly.

 

VRCHOVINA B PŘIBYSLAVICE 3:0

Vrchovina na soupeře vlétla a už ve 3. minutě využil zmatku v hostující obraně Blažíček. Další závar přišel až ve 35. minutě, kdy centroval Petr Sodomka a Komínek branku jen těsně minul. Stejná akce se rýsovala už o minutu později, kdy místo Komínka se ocitl v zakončení Josífek a zvýšil na 2:0.

Hosté se poprvé osmělili v 55. minutě, kdy skončila hlavička Přibyslavických na břevně. Další šanci měl Kolman, ale těsně minul. Stejně skončila i rána Josífka. Přibyslavice se hnaly za snížením, ale po centru z pravé strany opět těsně přestřelily. Definitivní tečku za výsledkem udělali domácí. Na rohový kop Mičky si nejvýše naskočil Procházka a rozhodl o vysokém vítězství. Nutno ale podotknout, že hosté si za svůj výkon tříbrankový debakl rozhodně nezasloužili.

Góly: 3. Blažíček, 36. Josífek, 89. Procházka. Rozhodčí: Kamenský. ŽK: 0:0. Diváci: 50. Poločas: 2:0. Vrchovina B: P. Skryja Mrkos, J. Skryja, Procházka, O. Poul Mička, Komínek (63. Šustáček), Blažíček, Petr Sodomka (85. Kršek) Mužátko (46. Kalich), Josífek.

 

STAŘEČ BYSTŘICE B 4:4

Souboj nováčků na půdě lídra tabulky nabídl vyrovnaný fotbal, který se musel líbit. Domácí se ujali vedení v 11. minutě zásluhou Kaňka. Hosté odpověděli po půlhodině hry Čechem. Další změny skóre se 110 diváků dočkalo v závěru poločasu. Nejprve Starči vrátil vedení svým druhým přesným zásahem Kaňka, ale totéž se na druhé straně povedlo Čechovi, který gólem do šatny vyrovnal.

Úvodních deset minut druhé půle byla aktivnější Bystřice, ale branku opět vsítili hostitelé. V 70. minutě Mařanův roh zužitkoval hlavou Marek Vodička. Bystřická rezerva odpověděla dvěma góly v rozmezí jedné minuty, kdy vyrovnal střídající Fulneček a skóre otočil Nepejchal. Bod Starči zachránil v nastaveném čase Michal Vodička.

Góly: 12. a 44. Kaňka, 70. Marek Vodička, 90. Michal Vodička 33. a 45. Čech, 71. Fulneček, 72. Nepejchal. Rozhodčí: Veselý. ŽK: 2:1. Diváci: 110. Poločas: 2:2. Bystřice B: Zbraněk Zítka, Lukš, Hrubeš, Kozáček, Cacek, Nepejchal, Čech, König, Horák (65. Fulneček), Špatka (85. Svoboda).

 

ŠEBKOVICE ROZSOCHY 3:0

Zpočátku se hrálo mezi vápny a oba týmy se do šancí dostávali jen sporadicky. Hosté zkoušeli štěstí jen střelami z dálky, které mířily mimo tyče. Domácí se poprvé dostali k zakončení ve 25. minutě a byl z toho gól. Po centru sklepl míč na vápně P. Kotačka a Svoboda prošel mezi obránci sám před brankáře 1:0. Rozsochy mohly odpovědět vzápětí, ale po nacvičeném signálu při rohu se míč odrazil od zadní tyče. Ve 42. minutě nacentroval do vápna Svoboda, kde hostující hráč minul hlavou míč a za ním stojící Chytra z voleje zvýšil.

Zkraje druhé půle mohly Rozsochy snížit, ale po střele z voleje netrefily branku. Pak se hrál nezáživný fotbal bez šancí na obou stranách. Skóre se naposledy měnilo v závěru. Nejprve se střídající Vejtasa po krásné kombinaci ocitl sám před brankářem, ale z úhlu minul branku hostí. V 84. minutě zahrávali trestný kop Šebkovičtí, odražený míč z malého vápna napálil do sítě V. Kotačka.

Góly: 25. Svoboda, 42. Chytra, 84. V. Kotačka. Rozhodčí: Prokop. ŽK: 2:0. Diváci: 60. Poločas: 2:0. Rozsochy: Juračka Zítka, Klimeš, Šibor, Vrtěna, Svítil (73. Novotný), Šťastný (46. Ambrož), Kalvoda, Gal, Bureš (87. Smolka), Kučera.

 

ŽELETAVA MĚŘÍN 1:1

Zpočátku se hrálo uprostřed hřiště s minimem šancí na obou stranách. Domácí se dostávali k ohrožení branky jen sporadicky, buď po rohu hlavičkoval nad M. Ondráček nebo T. Vrbka mířil z trestného kopu ze vzdálenosti 25 metrů vedle. Totéž platilo i o hostech, kteří z přímého kopu z 25 metrů protáhli brankáře Mastného. Měřínu vyšel vstup do druhého poločasu, kdy prošel přes dva bránící hráče Šoukal a naservíroval gólovou přihrávku Matouškovi, který doklepával do odkryté branky. Tým ze Žďárska měl po změně stran několik možností zvýšit, ale nevyužil je. Nejvíce hrozili Řezníček se Šoukalem, ale ani jedno přečíslení nedokázali dotáhnout ke gólovému konci. Tak ve druhé minutě nastaveného času přišel trest. Jičínský z přímého kopu vymetl šibenici a zajistil Želetavě bod.

Góly: 92. Jičínský 46. Matoušek. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 1:3. Diváci: 100. Poločas: 0:0.Měřín: Sysel Letmajer, Chaloupka, Kružík, Doležal Bublan, Matoušek (75. Horák), Sýkora, Řezníček, Šoukal Robotka (70. Bartušek, 90. Prokeš).

 

TELČ KŘIŽANOV 3:1

V 6. minutě po centru Nerada skóroval hlavou domácí Kratochvíl. Telč po chvíli zahrála velmi dobře tři standardy, ale pojistku nepřidala. Do poločasu se hra vyrovnala a skóre se už nezměnilo. Po změně stran začali hosté zlobit a Láznička po zásluze vyrovnal, když zakončil rychlý kontr. Ovšem domácím vyšlo střídání. Hejda s Vohryzkou přinesly patřičný nový impuls, který v 80. minutě vygradoval vedoucí brankou. Po centru J. Švece se trefil Nerad. Vítězství pak v závěru pojistil Vohryzka, který zužitkoval pas Nerada.

Góly: 6. Kratochvíl, 80. Nerad, 85. Vohryzka 64. Láznička. Rozhodčí: Hájek. ŽK: 2:1. Diváci: 130. Poločas 1:0. Křižanov: Nedoma Sedláček, Invald, Střecha, Pálka Němec (46. Láznička), Trnka, Petr (64. Milota), Kubiš Nobycht, Studený.