PŘIBYSLAVICE BOHDALOV 1:1

I když měli domácí po celou dobu mírnou převahu, stejně jako soupeř, se do vyložené šance nedostali. Ovšem Přibyslavice měly dobrých příležitostí, ze kterých se dalo skórovat, celkem dost. Bohdalov sice Kadlecovu branku za celý zápas výrazně neohrozil, přesto se ve druhém poločase po trestném kopu a hlavičce Musila ujal vedení. Hostitelé odpověděli hned v 56. minutě, když střídající Štěpnička krásně přehodil brankáře Velína. Hosté ve zbytku střetnutí bránili nerozhodný stav. A když možnost ke skórování už k vidění nebyla, rozešly se oba celky smírně.

Góly: 56. Štěpnička 55. Musil. Rozhodčí: Tomášek. ŽK: 1:2. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Bohdalov: Velín Chalupa, Sysel, Novotný, Neumann Klimeš, Otoupalík, Šimek, Musil Pokorný, Henzl (80. Švoma).

BYSTŘICE B ŠEBKOVICE 2:0

Domácí nastoupili s hodně omlazenou sestavou. Po skončení jejich utkání šlo na plac áčko, které mělo hodně vykartovaných hráčů, a tak proti Šebkovicím vyběhlo hned pět dorostenců. „Na naší hře to bylo znát," řekl kouč Martin Haluška.

Ve vyrovnaném zápase padaly branky jen do hostující svatyně. Ve 25. minutě se k centru ze strany dostal jako první gólovým skluzem König. Po přestávce Šebkovice zabraly, k vážnějšímu ohrožení Zbraňkových tyčí se ale nedostaly. A tak udeřilo na druhé straně. Po křídle utekl Jiří Svoboda, přihrál pod sebe na Horáka a ten zkušeně zakončil. „Šebkovice mě překvapily tím, že byly v koncovce bezzubé. Nepředvedly ale špatný výkon, ve druhé půlce nás po vápno přehrávaly," podotkl Haluška.

Góly: 25. König, 60. Horák. Rozhodčí: Krulík. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Bystřice B: Zbraněk Kadlec, Tomášek, Nepejchal, Haluška Buchta, Samek (60. Šimeček), Zich (46. Sedlák), König Horák, J. Svoboda (75. V. Svoboda).

V. BÍTEŠ B HROTOVICE 1:2

Lídr soutěže si hned na začátku vypracoval dvě šance, ale ani jednou se neprosadil. Hra se posléze vyrovnala a domácí Láznička poslal po samostatné akci z levého křídla svůj tým do vedení. Vyrovnaný zápas pokračoval až do poločasového hvizdu. Změna přišla až po přestávce, hosté měli míč častěji na kopačkách, jejich útoky se ale s železnou pravidelností rozbíjeli na pevné defenzivě. Bítešská obrana zachybovala jen jedenkrát a hned z toho byl gól Fialy, 1:1. Domácí už posléze hráli jen na brejky a drželi cennou remízu. Rozhodující moment nastal pět minut před koncem, kdy se míč ve vápně odrazil od země do ruky Plechatého a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Z něj se Salák nemýlil. „Na nerovném terénu se mu to smolně odrazilo do ruky, ale nehrál jí proti míči, hru to v žádném případě neovlivnilo. Pro nás to byl hodně nešťastný moment, který rozhodl zápas," litoval ztráty jednoho bodu domácí kouč Milan Dufek.

Góly: 22. Láznička 63. Fiala, 85. Salák (PK). Rozhodčí: Pospíchal. ŽK: 3:3. Diváci: 100. Poločas: 1:0. V. Bíteš B: Pelán Paprskář, Šeba, M. Švanda, O. Švanda Láznička, Macholán, Plechatý, Klusák Vařílek, Dufek.

JAKUBOV MĚŘÍN 2:1

Domácí vstoupili do zápasu velice laxně a hned v úvodu inkasovali z kopačky Řezníčka. Do konce poločasu se z toho nevzpamatovali a Měřín mohl skórovat mnohem vícekrát, ale nedařila se mu koncovka. Druhá půle přinesla oboustranně bojovný fotbal, ale šťastnější byli Jakubovští, kteří Tržilem a Formanem zaveleli k obratu.

Góly: 53. Tržil, 82. Forman 1. Řezníček. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 3:4. ČK: 0:1 (81. Kolda). Diváci: 40. Poločas: 0:1. Měřín: Sysel Matoušek, Kružík, Doležal, Bublan, Letmajer, Šoukal, Kolda, Kučera, Řezníček, Körber (76. Jonáš).

KŘIŽANOV TELČ 0:1

V Křižanově byl k vidění vyrovnaný zápas. Do historie první půle se bohužel největší měrou zapsala srážka Jiřího Všohájka s domácím hráčem, po které musel Všohájek pro zranění v obličeji předčasně ze hřiště. Duel nakonec rozhodla jedna chyba. Křižanovský obránce nahrával brankáři, jeho špatnou malou domů vystihl Nerad, který si s vyběhnuvším brankářem Bajerem hravě poradil.

Gól: 84. Nerad. Rozhodčí: Jakub Rosický. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 0:0. Křižanov: Bajer Milota, Kaštan (56. Klimeš), Střecha, Pálka Němec, A. Burian (76. D. Uhlíř), Petr (80. Stupka), Malinský Nobicht, Kubiš.