ŽĎÁR N. S. B – RANTÍŘOV 4:2

Celé utkání byli domácí lepším mužstvem a hrdinou byl bezesporu Frieb, který se postaral o všechny góly svého týmu. Hosté si s tímto mužem ve žďárském dresu prostě nevěděli rady a dali mu až moc prostoru. Za stavu 3:0 se ale Rantířovu povedlo dostat zpět do hry. Po pravé straně nejdříve pláchl Vacek, a Svoboda byl na jeho zakončení krátký. Chvilku poté snížil Vostál na rozdíl jediné branky a domácím zatrnulo. Nicméně v závěru se opřel z dálky do balonu Frieb a Fous se musel červenat, když jeho nepříliš povedenou střelu nedokázal zkrotit a pustil ji do sítě.

Góly: 16., 31., 66. a 83. Frieb – 70. Vacek, 76. Vostál. Rozhodčí: Křen. ŽK: 1:1. Diváci: 30. Poločas 2:0. Žďár B: Svoboda – Gančev, Štursa, Růžička, Machatka – Jelínek, Jun, Franěk, Filippi – Peňáz (82. Bulíček), Frieb.

NOVÁ VES – TELČ 2:0

V Nové Vsi se po utkání slavilo zasloužené vítězství domácích, kteří svého soupeře šetřili. První půlku měli jasně ve své moci, ale Jan Šandera s Františkem Nečasem své šance zahazovali jako na běžícím páse. Telč hrála druhé housle a mohla být za bezbrankový stav po půlce ráda.

Střelecké prokletí Nové Vsi odkouzlil až v 59. minutě Jan Starý, který vypálil z hranice penalty a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – míč se od břevna odrazil až za záda Misaře. Vzápětí se hlavou o tyčku prosadil Ondřejka, a bylo to už 2:0. Poté domácí na chvíli vypadli z rytmu, ale Nechvátal mířil jen do tyče. Pak už to bylo opět představení domácích, kteří zahodili ještě několik šancí.

Góly: 59. Starý, 61. Ondřejka. Rozhodčí: Pfeifer. ŽK: 0:2. Diváci: 120. Poločas 0:0. Nová Ves: P. Novotný – T. Novotný I, Havlík, T. Novotný II, Krejčí – F. Nečas (67. Košík), Starý, Josef Šandera (86. V. Novotný), P. Šandera – Ondřejka, Jan Šandera (73. J. Nečas).

VRCHOVINA B – BUDIŠOV 1:2

Do utkání vstoupila lépe domácí Vrchovina a po brance Sodomky ze šesté minuty šla do vedení. To vydrželo svěřencům Karla Havlíka i do přestávky. Po ní však přišel katastrofický scénář druhého poločasu. Červenou kartu viděl Blažíček a soupeř měl jednodušší úlohu. Početní výhodu na trávníku využil krátce po vyloučení Molnár. Už to vypadalo, že si Vrchovina odnese z utkání bod, ale v úplném závěru po chybě domácí obrany vystřelil Budišovu tři body Nováček. „Utkání se nám nepovedlo a my jsme navíc hostům pomohli velkými chybami. Soupeř byl o něco lepší, ale dostat branku v úplném závěru by se nemělo stávat a je to asi taky trochu smůla,“ řekl k utkání trenér Vrchoviny Karel Havlík.

Góly: 6. Sodomka – 75. Molnár, 88. Nováček. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 4:1. ČK: 1:0 (64. Blažíček). Diváci: 85. Poločas: 1:0. Vrchovina B: Kubica – Bača, Veselý, Poul, Blažíček – Josífek (61. Němeček), Vašíček, Sodomka, Polnický – Kyselý, Mazel (53. Skryja).