Bystřice plnila roli horkého favorita na hřišti posledních Jaroměřic. Herně se jí to dařilo, jenže ta koncovka. „Opět jsme divákům nabídli festival zahozených šancí. Je kolikrát až k neuvěření, co dokážeme zahodit. V poločase jsme měli vést 5:0, místo toho pustíme soupeře do brejku, který skončí penaltou a vyrovnáním na 1:1,“ láteřil po těsné výhře 2:1 kouč Bystřice Oldřich Veselý.

Toho ale nejvíce mrzelo nešťastné zranění domácího kapitána Hoška, který se srazil se Svobodou a s tržnou ránou na hlavě musel opustit hřiště. „To byl nešťastný moment, doufám, že bude co nejdříve fit,“ poslal na dálku kapitánovi Jaroměřic přání Veselý.

Zatím provizorní chodník bude moci být dostavěn až po zrušení regulačního plánu, který v lokalitě platí od roku 2001. V té době ve Farských humnech ještě park neexistoval.
Žďárští chtějí zrušit regulační plán Farských humen, pak dostaví chodník

To v Nové Vsi to v neděli dlouho vypadalo, že čtyřzápasová série bez prohry skončí domácím utkáním se Sapeli Polná. „Kluky jsem upozorňoval, ať chytneme začátek zápasu. Výsledek? V páté minutě jsme prohrávali 0:1,“ kroutil hlavou lodivod Nové Vsi Radek Šikola.

Sapeláci ve druhé půli zvýšili, definitivní pojistku ale nepřidali. A přišel trest, protože celek z Novoměstska obživl a v závěru vyrovnal na 2:2. „Ale potvrdilo se, že na ně neumíme hrát. Ačkoliv nejsou žádní rychlíci, perfektně vykrývali prostory,“ ocenil kvality soupeře kouč Nové Vsi.