Jeho první challenge se ujala. Kromě fanoušků se pokusily Ronalda překonat i osobnosti ze sportovního světa, třeba česká atletka Zuzana Hejnová nebo Jihoafričanka Caster Semenyaová. Té se dokonce podařilo výkon útočníka turínského Juventusu překonat.

Fotbalista Juventusu Cristiano Ronaldo
Překonáte Cristiana? Ronaldo v nové výzvě zvedá fanoušky z křesel

Cristiano však nevymýšlí výzvy jen pro své okolí, ale dokonce i sám pro sebe. Důkazem toho budiž fotografie, kterou zveřejnil na sociálních sítích. Je na ni zachycen u stolu s před sebou rozloženým blokem a perem. "Vždy vyzývejte sami sebe! Pro mě je čas na studium," připsal k obrázku.

Okamžitě se pochopitelně rozjela vášnivá diskuze o tom, co asi tak slavný fotbalista studuje. Někteří navrhovali, že se rodák z Madeiry zdokonaluje v italštině, ti škodolibější ironicky poznamenali, že si našel čas konečně dokončit základní vzdělání.

Je tu však také možnost, že se Ronaldo připravuje na období, až skončí s profesionálním fotbalem. Přeci jen bylo ofenzivnímu esu v únoru už pětatřicet, a i když je stále ve vynikající formě, kopanou věčně hrát nebude. 

Cristiano Ronaldo.
VIDEO: Výzva Cristiana Ronalda zdolána. Jeho výkon překonala žena