UNIČOV - VELKÉ MEZIŘÍČÍ 1:1

První poločas začali lépe domácí hráči, hýřili pohybem, dobře napadali, kombinovali a byli i důraznější v osobních soubojích. Ve 24. minutě napřáhl z trestného kopu domácí Vichta a proti jeho přesné střele musel Kolář vytáhnout výborný zákrok. O pět minut později už ale zahřmělo, nepřesnosti v rozehrávce Velkého Meziříčí využil Vichta, který zasprintoval až k vápnu, celou akci pak z úhlu zakončil do odkryté brány Komenda – 1:0.

Do půle už ale Uničov další branku nepřidal, což jeho hráče muselo mrzet v nástupu do druhého dějství. V 50. minutě totiž utekl domácí obraně Dolejš, nacentroval před branku a Plichta hlavičkou vyrovnal na 1:1. V 70. minutě se mohl vzít domácí celek vedení zpět, ale Kolář předvedl při střele Ambrozka další dobrý zákrok. Meziříčí si tak veze z Uničova cenný bod.

Góly: 29. Komenda – 50. Plichta. Rozhodčí: Pochylý. ŽK: 2:3. Diváci: 212. Poločas: 1:0. Uničov: Uvízl – Purzitidis, Bala, Svoboda, Hapal (74. Strnad), Ambrozek, Vichta, Komenda, Seibert, Bača, Můčka. Velké Meziříčí: Kolář – Bouček, Kriegsmann, Komínek, Řezáč – Dolejš (90. Kotoun), Šuta, Puža, Mezlík (86. Karmazín), Demeter – Plichta (74. Simr). Nejlepší hráči: Komínek, Ambrozek, Kolář.