VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse:

V ráji se pilo čokoládové pivo a voněly domácí buchty

Bystřice nad Pernštejnem – „Nefiltrované, nepasterizované, silné, hutné, dost hořké, ale dobré," usmál se nad půllitrem čokoládového piva Radim Černý. „Na čtyři obden by však na něj chodit nešlo. To tak o Velikonocích v ráji," ohodnotil unikát vyrobený sládkem Vladimírem Vechetou pivař z Brna.


Diskutovat mohou pouze přihlášení uživatelé

Přihlásit se

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT