Středeční večery byly věnovány literatuře, letnímu kinu a přednáškám. Ve čtvrtek a v pátek večer v parku Stromovka vystoupilo dvaadvacet hudebních skupin různých žánrů. Každé sobotní dopoledne bylo určeno pro brunche pod otevřeným nebem. Pokaždé jsme se setkali s jinou evropskou nebo světovou kuchyní. Součástí každého brunche byl doprovodný program v podobě divadelního představení pro děti. V průběhu týdne jsme nezapomínali ani na aktivity pro seniory, děti nebo na pohybové aktivity v parku.

Velkou radost máme především z rozšíření našeho týmu, díky němuž bylo možné program i realizaci letošního festivalu kvalitativně posunout zase o krok dál. Motivací a energií pro naši další práci je stále vyšší počet návštěvníků jednotlivých akcí.

Rozsah a kvalita festivalu a s tím spojená návštěvnost jednotlivých akcí i celého festivalu rok od roku stoupá. Za tuto tendenci můžeme být v první řadě vděčni našim partnerům, kteří nás každým rokem více podporují. Mezi naše partnery patří především místní firmy a podnikatelé, dále město Humpolec a kraj Vysočina.

Letošní léto je za námi a pro nás to znamená pomalu začít s přípravami Letní Platformy Humpolec 2021, na kterou se už teď těšíme.

TEREZA A PETR MACHKOVI, Letní Platforma Humpolec