1/7

Kapří hranolky

close Vyhlášená specialita třeboňské restaurace - kapří hranolky. info Zdroj: Šupina a Šupinka zoom_in Vyhlášená specialita třeboňské restaurace - kapří hranolky.

Vyhlášená třeboňská specialita je v celém městě velmi populární. Kapří hranolky dovedli k dokonalosti ve známé restauraci Šupina a Šupinka. Jako první ji připravili v roce 1992 majitelé restaurace Šupina Jitka a Pavel Müllerovi spolu s šéfkuchařem. Nikdo ale nečekal, že se stane základním kamenem jídelního lístku a jedním ze symbolů restaurací.

Letní deník - logo 2022 Kapří filet je doplněn o utajenou speciální směs koření, uleželá a připravovaná kuchaři z restaurace Šupina je jedinou originální recepturou, která na kapří hranolky existuje. Stala se rodinným tajemstvím, které je střežené a zná ho jen úzký kolektiv restaurace.

Delikatesu servírují s domácí žampionovo-koprovou omáčkou a šťouchaným bramborem. Kapří hranolky si zákazníci mohou v restauraci koupit i jako polotovar a připravit si ho v pohodlí domova.

Nejchutnější jídlo: Kapří hranolky s vybranou omáčkou - cena 169 korun.

Proč doporučuji: Přestože za vyšší cenu dostanete jen několik kapřích hranolek, jejich ochutnávka rozhodně stojí za to. Kombinace s koprovo-houbovou omáčkou je totiž opravdu vynikající a navodí vám doslova nebe v ústech. Ideální je tento pokrm zkombinovat se sklenkou bílého vína. Restaurace se řadí mezi dražší podniky, za své peníze ale dostanete kvalitní potraviny, obsluhu a vybranou kuchyni.

loading
arrow_left Předchozí
1/7
Další arrow_right