Čerpací stanice na Vysočině v posledních sedmi dnech podražily Natural 95 v průměru o tři haléře na 30,24 koruny za litr. Naftu prodávají za 29,33 koruny za litr, o pět haléřů levněji než před týdnem. Vyplývá to z aktuálních údajů společnosti CCS, která ceny pohonných hmot sleduje.

V Česku ceny pohonných hmot v posledním týdnu mírně klesly. Natural stál k 25. listopadu v průměru 29,56 koruny za litr a nafta 28,88 koruny za litr.

V momentálně nejdražším českém kraji, tedy na jižní Moravě se litr naturalu prodává 
v průměru za 30,33 koruny, jen o haléř nižší je jeho průměrná cena v Praze. Nafta stojí na jihu Moravy 29,66 koruny za litr, u pražských čerpacích stanic je levnější o čtyři haléře.

Na Vysočině se ve čtyřech 
z pěti okresů drží ceny za litr naturalu nad hranicí třiceti korun. Výrazně levnější je na Vysočině Třebíčsko s průměrnou cenou 28,72 koruny za litr. Nafta je na Vysočině nejdražší na Žďársku, kde ji motoristé nakupují v průměru za 29,92 koruny za litr a více než 29 korun stojí její litr rovněž 
na Havlíčkobrodsku, Jihlavsku a na Pelhřimovsku. Na nejlevnějším Třebíčsku se teď nafta prodává za 27,86 koruny za litr.

V sousedství Vysočiny se dá benzin nejvýhodněji koupit 
v jižních Čechách a v Pardubickém kraji, kde v průměru litr shodně stojí kolem 
29,20 koruny. Nafta je v Pardubickém kraji průměrně za 28,52 koruny za litr.