„Nemáme tam co ztratit, to může být naše výhoda,“ tvrdí novoveselský kouč Pavel Hladík.

Jeho ovečky naposledy padly v Kopřivnici, když nenavázali na tři dny starou domácí výhru nad stejným soupeřem ve čtvrtfinále Českého poháru.

Děti ze všech sedmi žďárských mateřinek a z pěveckého sboru Sluníčka předvedly vystoupení, která pilně připravovaly po celý podzim.
Školky oslavily výročí akademií, diváci zaplnili celý kulturní dům

„Zápasy si byly podobné, rozdíl byl pouze v domácím prostředí, což se projevilo. Doma jsme možnosti proměňovali, jenže venku jsme soupeře až příliš brzy posadili na koně. Ve druhé půli už nám nepomohl ani oddechový čas. Nechali jsme aspoň v závěru zahrát kompletní lavičku, ta zahrála velmi dobře, potěšili mě,“ ocenil trenér Veselí.

Proti Plzni to bude ještě silnější káva, vždyť jde o třetí celek tabulky.

„Pokusíme se tam o zázrak, pokud bychom tam uspěli, byla by to pro nás lepší situace než před rokem, ale zatím to rozhodně není žádná tragédie,“ dopředu neskládá zbraně Pavel Hladík a doufá, že už bude mít k dispozici některé zraněné hráče.

„Jedeme na západ Čech v pozici, kdy tam nemáme co ztratit. V týdnu se postupně dáváme zdravotně dohromady, snad by se to mohlo v neděli dopoledne projevit. Uvidíme, v jakém budeme stavu, třeba Jirka Dolejší by se snad už mohl vrátit, protože v sobotu nám v Kopřivnici na palubovce citelně chyběl.

Vánoční divadelní představení se hraje v novoměstském evangelickém kostele rok co rok.
Do evangelického kostela chodí na Štědrý den i neznabozi