Po roce jste se vrátila na prkna kulturního domu v Jihlavě. Co říkáte na publikum?
Já mám obrovskou radost, protože dnešní představení bylo rozzářené, proteplené a hrálo se mi krásně. Musím říct, že se publikum předvedlo v nejlepší formě.

Dokážete diváky porovnat s minulým rokem?
Oni už loni tady byli výborní lidé. Akorát že po tom roce člověk tápe, jak to tady vlastně probíhalo. Ale při prvních krocích na jeviště mi bylo jasné, že mi tam bude dobře.

Změnilo se něco ve vaší „budžesovské“ rodině?
Narodilo se další díte našemu kolegovi Liborovi, který zachraňuje plodnost v České republice. (smích) Narodilo se mu čtvrté dítě, holčička Josefínka, takže to je taková novinka v naší budžesovské rodině.

Koniklec luční na Klučovském kopci.
Koniklec luční kvete pouze na Klučovském kopci. Podívejte se
Divočák. Ilustrační foto.
Divočáci to mají spočítané, prý je jich moc


Barbora Hrzánová

Narodila se 22. dubna 1964 v Českých Budějovicích. Herečka a zpěvačka pochází z herecké rodiny, její otec byl velmi známý herec Jiří Hrzán. Po studiích na DAMU nastoupila do angažmá do Národního divadla a z něj v roce 1993 přestoupila do Divadla Na zábradlí. Nyní je bez stálého angažmá. Diváci jí můžou vidět v Divadle Viola, Divadle Kalich, v příbramském Divadle A. Dvořáka a na koncertech s hudební skupinou Condurango. Roku 2003 dostala za roli Helenky Součkové v inscenaci Ireny Douskové Hrdý Budžes Cenu Thálie. S manželem Radkem Holubem má syna Antonína.