Po výborném prvním dnu si svěřenci trenéra Petra Procházky s předstihem zajistili postup do zlaté skupiny, do které se dostalo šest nejlepších týmů z obou dvanáctičlenných skupin. Druhý den pak ve finálové skupině Žďárští zdolali Duklu Praha a nacházeli se po šestém kole na čtvrtém místě, které znamenalo semifinálovou účast.

V posledních pěti zápasech však již začaly docházet síly a Žďár získal už pouze jediný bod. V závěrečném kole se ale ve vyrovnané tabulce mohl po případné výhře nad Sigmou Olomouc posunout dokonce na páté místo. Po hře vabank a porážce 1:4 musel však toto umístění přenechat právě Sigmě.

Dálniční most Vysočina u Velkého Meziříčí.
Muž zřejmě spáchal sebevraždu skokem z dálničního mostu

„Na turnaji jsme zahráli fantasticky, o nikom jiném se první den nehovořilo tak, jako o Žďáru. Naše vítězné tažení, kdy jsme z osmi zápasů sedmkrát vyhráli, bylo neskutečné. Druhý den nám ale již začaly docházet síly. V zápase s finalistou turnaje Spartou Praha jsme se však vyhecovali a zahráli utkání dne, kdy jsme i přes těsnou prohru drželi soupeře v napětí až do posledního hvizdu rozhodčího. Turnaj nakonec hodnotím pozitivně, opět se ukázalo, že naši kluci právem patří do absolutní republikové špičky,“ řekl trenér Petr Procházka.

Žďárský úspěch dosáhl tým ve složení: Viktor Nevěčný, Jakub Vavřínek, Jaroslav Koutník, Dominik Čejka, Patrik Stoček, David Polívka, Dominik Holec, Zdeněk Vokoun, Jonáš Tůna a Matyáš Procházka.