„V tu chvíli se o mě pokoušel infarkt, prohospodařit výsledek 4:0 se mi v mojí trenérské kariéře povedlo snad jenom v žácích. V dospělém fotbale by se to nemělo stávat," kroutil hlavou domácí kormidelník Jiří Dejnožka. „S fotbalem to moc společného nemělo, šlo o poslední zápas, hráči dělali na obou stranách hrozné chyby. Po vyrovnání jsme se hnali za vítězstvím, chtěli jsme dát pátý gól, ale z hodně přísného trestňáku jsme inkasovali," štvalo radostínského trenéra Vladimíra Šímu.

Bystřici spasil gólem z 90. minuty na správném místě stojící Marek Svoboda. „Ještě jsem to pořádně nevydýchal," podotkl Šíma zlomeným hlasem.

Divoká půle

„Věděli jsme, že Bystřice má hru založenou na protiútocích. V úvodu jsme měli tři gólovky, nedali jsme je a rázem jsme po dvou brejcích prohrávali 2:0," nechápal Vladimír Šíma zkažený vstup do zápasu. „V poločase to pak za stavu 4:0 vypadalo z naší strany na ručník, z pěti střel na bránu jsme čtyřikrát inkasovali," pokračoval.

Zatímco v domácí kabině panovala spokojenost, do hostující se hráčům pochopitelně moc nechtělo. „Byla tam hodně bouřlivá atmosféra. Kluci si vyříkali vlastní chyby, které se stále opakují, vše bylo ku prospěchu. Nutno podotknout, že Bystřice nám návrat do zápasu trochu svým přístupem usnadnila," uznal Šíma.

Radostín vrátil do sedla nepovedený zákrok gólmana Petra. „Proti střele z dálky předvedl lehkovážný zákrok," popsal důležitý gól Josefa Kozla domácí lodivod Jiří Dejnožka. Stejný hráč se trefil i v 64. minutě, a když krátce po něm snížil Toman, bylo to rázem 4:3 a do konce utkání přitom zbývalo přes dvacet minut. „Oba týmy chtěly vyhrát, s remízou se nikdo nechtěl spokojit. Z toho pramenil fotbal nahoru dolů," uzavřel Šíma.