ŽELETAVA – HERÁLEC ZR 2:2
Domácí byli po celý zápas lepší, ale neproměňování šancí je stálo dva body. Úvod vyšel lépe hostům, kteří nejprve zahrozili tvrdou střelou zpoza šestnáctky, kterou s vypětím všech sil vytěsnil Mastný. Želetavský brankář už v sedmé minutě kapituloval, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval Okurka – 0:1. Pak se hrálo převážně ve středu hřiště a Herálečtí se spoléhali na brejky. Ve 28. minutě se domácí dočkali, když po rohu hlavou vyrovnal Martin Ondráček. Hosté šli těsně před pauzou sami na brankáře, ale míč skončil vedle.

Hostitelé ve druhém poločas drželi častěji míč na kopačkách a v 67. minutě otočili výsledek. Po faulu na Daniela zahrával přímý kop Simandl, který za pomocí teče poslal Želetavu do vedení. Radost domácích trvala jen deset minut, když ztrátu míče na půlící čáře potrestal únikem Okurka. A když šance Simandla a Pavely zůstaly nevyužity, body se dělily.

Góly: 28. M. Ondráček, 67. Simandl – 7. a 77. Okurka. Rozhodčí: Porupka. ŽK: 4:4. ČK: 1:2 (51. Poledna – 43. Boháč, 67. Černý). Diváci: 100. Poločas: 1:1. Herálec: Tichý – Musil (88. Myška), Uchytil, Černý, Skála, Hamák (49. Ptaszek), Boháč, Okurka, Suchý, Šustáček, Teplý.

RANTÍŘOV – ŽĎÁR B 5:1
Hned v 1. minutě se dvakrát musel vyznamenat Tvrdý. Žďáru přáno nebylo, protože v první půlce ho domácí vyučili v produktivitě. Přestože hosté nehráli zle, po kolmici za hostující obranu jim zasadil první ránu střelou z vápna Vacek. Pak žďárská defenziva neuhlídala u branky Kubíka, který dorážkou zvýšil na 2:0 a chvíli nato se po přihrávce Vlčka trefil znovu Vacek.

Rantířov skvěle zvládl i vstup do druhé části. Kubík dostal přihrávku za obranu, šel sám na Bence, kterého neomylně obstřelil. Poté měl práci i domácí brankář Tvrdý, který ale čisté konto udržel. A tak po hodině hry vyslal Vaněk do úniku Oberreitera, který přehodil brankáře, a bylo to 5:0. Žďár to i tak nezabalil, ve zbytku utkání byl lepší a dočkal se i zaslouženého gólu, který zařídil střídající Miklík.

Góly: 10. a 36. Vacek, 32. a 46. Kubík, 60. Oberreiter – 81. Miklík. Rozhodčí: Příkazský. ŽK: 0:2. Diváci: 50. Poločas 3:0. Ždár B: Benc – Šabart (60. Rakšány), Toman, Machatka, Růžička (74. Miklík) – Malý, Němec, Jun, Vomela (46. Kotík) – Zábranský, Russ.

VRCHOVINA B – V. MEZIŘÍČÍ B 1:3
Vrchovina se po bezbrankové remíze ve Žďáře představila i proti další okresní rezervě. Do Nového Města zavítalo Velké Meziříčí, které potřebuje každý bod jako sůl. Domácí utkání proti poslednímu týmu I. A třídy vůbec nezvládli. Jejich převaha k ničemu nevedla, navíc hned v 5. minutě se prosadil Beran. Komínkova bomba z pravé strany sice mohla Vrchovinu nakopnout, ale na vyrovnání zareagovali hosté stejnou mincí. Netolický využil zmatků v obraně a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Druhá půle byla obdobou té první. Vrchovina se nemohla dostat do vápna, a když už se do něj proklestila, selhala v koncovce. Definitivní tečku určil sudí Staněk, který neodpískal penaltový zákrok na Blažíčka a hosté z protiútoku svou akci dvou na jednoho zakončili Liškou, 1:3.

Góly: 27. Komínek – 5. Beran, 29. Netolický, 85. Liška. Rozhodčí: Staněk. ŽK: 1:3. Diváci: 120. Poločas: 1:2. Vrchovina B: Krejčí – Blažíček, Drdla, O. Poul, Fagula (81. O. Follprecht) – J. Skryja, Polnický (69. Mužátko), Petr Sodomka (58. R. Sodomka), Petr Sodomka – Komínek, P. Smetana. V. Meziříčí B: Simandl – Halámek, Pospíšil, Netolický, Bouček, Polák (55. Ráček), Štefka, Vítek, Liška, Beran, Palát (89. L. Smejkal).

TŘEBÍČ B – KŘOVÍ 0:1
Vstup do utkání vyšel lépe hostům, které už po osmi minutách poslal do vedení Logara. V té chvíli ještě nikdo netušil, že šlo o rozhodující okamžik celého zápasu. Pak se sice hrálo pouze na jednu branku, ale domácí se proti dobře organizované obraně soupeře nedokázali prosadit. Dosavadní lídr tabulky měl pouze platonický tlak bez výraznější šance. Nejblíže k vyrovnání měl ještě v prvním poločase P. Malý, ale jeho střelecký pokus z trestného kopu mířící do šibenice brankář Sára vyškrábl. Bezzubý tlak třebíčské juniorky pokračoval i po změně stran, ale Křoví spoléhající se na brejky si hubený náskok pohlídalo.

Gól: 8. Logara. Rozhodčí: Fabeš. ŽK: 2:3. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Křoví: Sára – Karaffa, Polášek, L. Němec, Bršťák – Kotouč (89. Roštinský), Šustáček, M. Němec, Čejka – Bartošek, Logara.

KOUTY – ŠTĚPÁNOV 0:1
Oba celky se před stovkou diváků prezentovaly fotbalově. Hosté drželi hru uprostřed, zatímco domácí, kteří měli gól na kopačkách, se díky nepřesnosti vedení neujali. Nejprve ve 26. minutě mohl otevřít skóre Cejpek a o deset minut později nevyužil šanci Doležal. Ke vší smůle dobře hrajících domácích vstřelil jediný gól zápasu v 63. minutě štěpánovský Kutnyk. Koutečtí se dál snažili výsledek zvrátit, jenže soupeř chytrou hrou uprostřed pole hubené vítězství udržel.

Góly: 63. Kutnyk. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:3. Diváci 100. Poločas: 0:0. Štěpánov: Hlavoněk – Bartoněk, Macinský, Veselský, Sedláček, Kovalchuk, Vrzal, Haraptso, Kutnyk (88. Buček), Šikula (90. Ludvík), Neudecker.